axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Senaka Fernando (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Resolved: (AXIS2C-930) content-type has extra double quote character when Axis2/C server sends response to an mtom client request
Date Sat, 09 Feb 2008 20:53:08 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-930?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Senaka Fernando resolved AXIS2C-930.
------------------------------------

    Resolution: Fixed
      Assignee: Senaka Fernando

Hi Dave,

I have fixed this issue. Please reopen this issue or drop a mail to the dev-list if this issue
is still around.

Regards,
Senaka

> content-type has extra double quote character when Axis2/C server sends response to an
mtom client request
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AXIS2C-930
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2C-930
>             Project: Axis2-C
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: Current (Nightly)
>         Environment: Windows XP
>            Reporter: Dave Meier
>            Assignee: Senaka Fernando
>             Fix For: 1.3.0
>
>
> I have a C# client that is working successfully with my Axis2/C Server.  When I change
the WSE 3.0 Settings on my C# project to turn on client side MTOM, the client sends the request
using MIME.  The server successfully handles the request, but there is an extra double quote
character in the content-type on the http header of the response.
> ------------------------
> Request Header:
> ------------------------
> <HTTPHeaders>
>   <user-agent>Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; MS Web Services Client Protocol
2.0.50727.1433)</user-agent> 
>   <vsdebuggercausalitydata>uIDPo6KPbDOqx/pMt0VEKaHAs9QAAAAAYPx6oFZ50EyMXAkb8ljpTRlS5s4B47BKtm491da5ZMYACAAA</vsdebuggercausalitydata>

>   <soapaction>""</soapaction> 
>   <host>localhost:9091</host> 
>   <content-type>multipart/related; type="application/xop+xml"; boundary=--MIMEBoundary633366130598523034;
start="<0.633366130598523034@example.org>"; start-info="text/xml; charset=utf-8"</content-type>

>   <content-length>3174</content-length> 
>   <expect>100-continue</expect> 
>   <connection>Keep-Alive</connection> 
> </HTTPHeaders>
> --------------------------
> Response Header:
> --------------------------
> <HTTPHeaders>
>   <content-type>text/xml;charset=utf-8"</content-type> 
>   <connection>Keep-Alive</connection> 
>   <content-length>8107</content-length> 
> </HTTPHeaders>
> So I get an error on the client side:
> System.ArgumentException was unhandled
>   Message="WSE2166: The content type has an incomplete quoted parameter."
>   Source="Microsoft.Web.Services3"
>   StackTrace:
>        at Microsoft.Web.Services3.Mime.ContentTypeParser.ConsumeQuotedString(StringBuilder
sb)
>        at Microsoft.Web.Services3.Mime.ContentTypeParser.GetToken()
>        at Microsoft.Web.Services3.Mime.ContentTypeParser..ctor(String s)
>        at Microsoft.Web.Services3.Mime.MtomHelper.IsXopContentType(String contentType)
>        at Microsoft.Web.Services3.WebServicesClientProtocol.GetResponse(WebRequest request,
IAsyncResult result)
>        at Microsoft.Web.Services3.WebServicesClientProtocol.GetWebResponse(WebRequest
request)
>        at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName,
Object[] parameters)
>        at axis2client.aeaxisweb.aewebservicesaxis70Wse.CreatePrimaryItem(Auth auth, String
projectID, TTItem item, String submitTransID) in D:\axis2client\Web References\aeaxisweb\Reference.cs:line
431
>        at axis2client.AEClient.TestCreatePrimaryItem(myaeaxiswebservices aeserv) in D:\axis2client\Client.cs:line
372
>        at axis2client.AEClient.TestCreateItems(myaeaxiswebservices aeserv) in D:\axis2client\Client.cs:line
584
>        at axis2client.AEClient.Main(String[] args) in D:\axis2client\Client.cs:line 671
>        at System.AppDomain._nExecuteAssembly(Assembly assembly, String[] args)
>        at System.AppDomain.ExecuteAssembly(String assemblyFile, Evidence assemblySecurity,
String[] args)
>        at Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.HostProc.RunUsersAssembly()
>        at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
>        at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback
callback, Object state)
>        at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message