axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <bmitch...@austin.rr.com>
Subject RE: Issue in using 'detach' for cloning
Date Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
Samisa, I think what Kasun was saying is that detach, if it did not lose the namespace references
for the attributes, does work for him.  When he attaches the detached tree into a new larger
tree, the detached tree needs to keep valid namespace references for all of its nodes, even
when the parent node, Node A, does not already refer to those same namespaces.

I presume, as well, if he needs to include the detached subtree into several trees, a shallow
copy works, as it preserves the information.  

Regards,
Bill

-----Original Message-----
From: Samisa Abeysinghe [mailto:samisa@wso2.com] 
Sent: Friday, February 15, 2008 4:42 AM
To: Apache AXIS C Developers List
Subject: Re: Issue in using 'detach' for cloning

Kasun Indrasiri wrote:
>
>
> On 2/15/08, *Samisa Abeysinghe* <samisa@wso2.com 
> <mailto:samisa@wso2.com>> wrote:
>
>
>     Once you detach, how are you going to use the detached node? Attach to
>     another tree?
>
>
>     Samisa...
>
>
> Hi,
> After detaching the node from the original node, the detached node is 
> attached to another node (say node A) as a child node. Node A, 
> may or may not have the namespaces used in the detached node.

OK, so current detach does not work for you. Would serialize sub tree 
and then deserialize would be a viable option for you?

Samisa...



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-c-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-c-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message