axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Edward Slattery" <edslatt...@googlemail.com>
Subject Re: [Axis2][Fwd: buffer ==> Axiom ==> buffer question]
Date Thu, 20 Apr 2006 15:49:40 GMT
Thanks.
I found the problem and raised a JIRA on axis2c.
cheers,
Ed.


On 20/04/06, Nabeel <nabeel@wso2.com> wrote:
>
> forwarding with Axis2 prefix :)
>
>
>
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: "Edward Slattery" <edslattery@googlemail.com>
> To: axis-c-dev@ws.apache.org
> Date: Thu, 20 Apr 2006 13:31:17 +0100
> Subject: buffer ==> Axiom ==> buffer question
> I have an XML buffer, which I load using the axis2_xml_reader_for_buffer,
> then write out the axiom object model. When I write out, I get a very
> slightly different result from the buffer which I read in. The property
> "name" has been mutated into "xsi:name" - is this my XML at fault, or the
> axiom reader?
>
> I read in:
>
> *<Company xmlns="myspace"
>  xsi:type="Company"
>  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>  xmlns:tns="myspace"
>  name="The VDB Company Inc">*
>
>  <departments name="Billing">
>   <employees name="Albert"/>
>   <employees name="Ben"/>
>  </departments>
>
>  <departments>
>   <employees name="Cyril"/>
>   <employees name="Dominic"/>
>  </departments>
> </Company>
>
> When written out, the "name" has changed to an "xsi:name" - any ideas why?
>
> <Company xmlns="myspace"
>  xsi:name="The VDB Company Inc"
>  xsi:type="Company"
>  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance "
>  xmlns:tns="myspace">
>
>  <departments name="Billing">
>   <employees name="Albert">
>   </employees>
>   <employees name="Ben">
>   </employees>
>  </departments>
>
>  <departments>
>   <employees name="Cyril">
>   </employees>
>   <employees name="Dominic">
>   </employees>
>  </departments>
>
> </Company>
>
>

Mime
View raw message