axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rangika Mendis <rang...@opensource.lk>
Subject RE: Today CVS Build failing
Date Fri, 20 May 2005 11:02:35 GMT
Hi Roshan,

server.wsdd configurations are correct.In it the paths are given to
Axis/webservices and all the services.so's are there.


Maybe the environment variable paths are incorrect.

Can you send me the correct environment variable paths so that I can
double check mine.

Rgds,
Rangika 


On Fri, 2005-05-20 at 16:42 +0700, Roshan Weerasuriya wrote:
> Hi All,
> 
> > don't have any file
> > > called antservices.min? 
> This file is at "ws-axis/c/docs/antservices.min". I think this file was 
> created by Sanjaya. This file has the miminum set of instructions to 
> configure, build and run Axis C++ client against , Axis C++ server. Also 
> sanjaya has written scripts so that when you run the services.xml it 
> automatically starts the Apache server to serve client requests. Sanjaya will 
> be able to comment more on this.
> 
> > > We use the ant scripts to run the client but we don't have any file
> > > called antservices.min? 
> Hi John, what is the server side you are using, is it Axis Java?
> 
> > > executeTest:
> > > 
> > > startMonitor:
> > >     [echo] Starting monitor forwarding to localhost:80
> > >     [echo] MONITOR OUTPUT=
> > >     [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> > > 
> > > Thank you for your help
> What I see is that your monitor has already directed the request to your 
> server side (In your case Apache). But I feel that the server side module is 
> having some problems, and is unable to load the axis module for some reason 
> to serve the client. Possible some thing wrong in any of configuration files 
> used by Axis C++ (eg. server.wsdd or some other file).
> 
> Rgds,
> Roshan
> 
> 
> On Fri, 20 May 2005 15:01:10 +0600, Rangika Mendis wrote
> > In antservices.min it mentions to check the configurations in
> > build/build.Linux.Properties & to change if necessary.
> > 
> > I run services.xml & test.xml.
> > 
> > The command to run clients is given in antservices.min
> > 
> > Regds
> > Rangika
> > 
> > On Fri, 2005-05-20 at 09:33 +0100, John Hawkins wrote:
> > > 
> > > I just realised I have no idea what you are trying to do :-) 
> > > 
> > > We use the ant scripts to run the client but we don't have any file
> > > called antservices.min? 
> > > 
> > > are you running the test.xml script or another one? 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > Rangika Mendis
> > > <rangika@opensource.lk> 
> > > 
> > > 20/05/2005 07:12 
> > >          Please respond to
> > >   "Apache AXIS C Developers List"
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > >                To
> > > Apache AXIS C
> > > Developers <axis-
> > > c-
> > > dev@ws.apache.org> 
> > >                cc
> > > 
> > >           Subject
> > > RE: Today CVS
> > > Build failing
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > 
> > > I have set testPort as 80 (Apache is running on 80)
> > > MonitorPort = 13260
> > > 
> > > ## Values used for Xerces
> > > xerces.xmlParserLibrary = xerces-c
> > > #xerces.xmlParserLibrary = xerces
> > > xerces.dir.xmlParser = ${env.XERCES_HOME}
> > > #xerces.xmlParserLibraryName = axis_xerces
> > > xerces.xmlParserLibraryName = libaxis_xerces
> > > 
> > > I have given the above configurations in antservices.min.Earlier I
> > > gave 
> > > xerces.xmlParserLibraryName = axis_xerces instead of 
> > > xerces.xmlParserLibraryName = libaxis_xerces
> > > 
> > > Is this correct or I should give something else.
> > > 
> > > In obj/bin - I have libaxis_xerces.so 
> > > 
> > > I tried the ANT Build with the above configurations & it still hangs
> > > after following
> > > setTestArgs:
> > > 
> > > executeTest:
> > > 
> > > startMonitor:
> > >     [echo] Starting monitor forwarding to localhost:80
> > >     [echo] MONITOR OUTPUT=
> > >     [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> > > 
> > > Thank you for your help
> > > Rangika
> > > 
> > > On Thu, 2005-05-19 at 13:27 +0100, John Hawkins wrote:
> > > > 
> > > > No, Dushshantha is getting an error when the monitor is opening a
> > > > connection and waiting for the client to connect to the monitor. 
> > > > 
> > > > You appear to be getting an exception when the monitor tries to open
> > > a
> > > > socket to the apache server - are you sure that the service is
> > > running
> > > > on port 8080?  
> > > > 
> > > > You're getting further than Dushshantha I'll explain the sequence -
> > > > 
> > > > 
> > > > monitor starts up.  
> > > > It creates a server socket which waits for the connection from the
> > > > stub  (dushshantha is failing to do this) 
> > > > Wwhen the stub sends it a message it opens a connection to the
> > > server
> > > > (you are failing to do this) 
> > > > It receives a response from the server and sends the response back
> > > to
> > > > the stub. 
> > > > The monitor then gets a message from the ANT script to close down
> > > via
> > > > a socket connection. 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > Rangika Mendis
> > > > <rangika@opensource.lk> 
> > > > 
> > > > 19/05/2005 12:45 
> > > >          Please respond to
> > > >   "Apache AXIS C Developers List"
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > >                To
> > > > Apache AXIS C
> > > > Developers <axis-
> > > > c-
> > > > dev@ws.apache.org> 
> > > >                cc
> > > > 
> > > >           Subject
> > > > RE: Today CVS
> > > > Build failing
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > > Hi Dushshantha
> > > > 
> > > > I also got the same exceptions.But this is my 1st test.SimpleRef
> > > > 
> > > > Is SimpleRef running for you?
> > > > 
> > > > Is your Apache port 8080?
> > > > 
> > > > But when I give testPort = 8080
> > > > MonitorPort = 13260
> > > > 
> > > > When I give the following command it gives the following output
> > > > ant -f test.xml -Ddir.xmlParser=/usr/local/xerces-c-src_2_6_0/lib -
> > > > Ddir.release=/home/rangika/checkout_May19/obj/package/axis-c-1.6a.n-
> > > > Linux-bin -Dtest.name=SimpleRef
> > > > 
> > > > checkIfEndpointSet:
> > > > 
> > > > setForNoMonitor:
> > > > 
> > > > setTestArgs:
> > > > 
> > > > executeTest:
> > > > 
> > > > startMonitor:
> > > >     [echo] Starting monitor forwarding to localhost:8080
> > > >     [echo] MONITOR OUTPUT=
> > > >     [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> > > >     [exec] Failed to open socket to service:
> > > > java.net.ConnectException:
> > > > Connection refused
> > > >     [exec] Going to sleep
> > > >     [exec] Woke up
> > > >     [exec] Failed to open socket to service:
> > > > java.net.ConnectException:
> > > > Connection refused
> > > >     [exec] Going to sleep
> > > >     [exec] Woke up
> > > >     [exec] Failed to open socket to service:
> > > > java.net.ConnectException:
> > > > Connection refused
> > > >     [exec] Going to sleep
> > > >     [exec] Woke up
> > > >     [exec] Failed to open socket to service:
> > > > java.net.ConnectException:
> > > > Connection refused
> > > >     [exec] Going to sleep
> > > >     [exec] Woke up
> > > >     [exec] Failed to open socket to service:
> > > > java.net.ConnectException:
> > > > Connection refused
> > > >     [exec] Going to sleep
> > > >     [exec] Woke up
> > > >     [exec] Failed to open socket to service:
> > > > java.net.ConnectException:
> > > > Connection refused
> > > > [stopwatch] [SimpleRef.timer: 12.648 sec]
> > > >     [echo] SimpleRef - Execution Time - 12.648 sec
> > > > 
> > > > stopMonitor:
> > > > 
> > > > OS400ConvertOutputFiles:
> > > > 
> > > > validateTestClient:
> > > >     [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
> > > > 
> > > > validateMessageOnWire:
> > > > 
> > > > validateTest:
> > > > 
> > > > runTest:
> > > > 
> > > > displayAllResults:
> > > >     [echo] Test Results
> > > >     [echo]
> > > >     [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
> > > >     [echo] SimpleRef - Execution Time - 12.648 sec
> > > >     [echo] SimpleRef - Client Execution - FAILED
> > > > 
> > > > testSuite:
> > > > 
> > > > BUILD SUCCESSFUL
> > > > 
> > > > I think according to what John said monitor is trying to open the
> > > > server
> > > > connection & it can't.
> > > > 
> > > > But when I give testPort = 80 (Same as Apache)then I got the same
> > > > exceptions as you got
> > > > 
> > > > What's wrong here?
> > > > 
> > > > Regds
> > > > Rangika
> > > > On Thu, 2005-05-19 at 16:56 +0600, Dushshantha Chandradasa wrote:
> > > > > Hi John,
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > It is neither very first test nor the second. After about 14 tests
> > > > > working properly, the command prompt starts hanging giving the
> > > > message
> [UTF-8?]> > > > “stopMonitor†for bit more time than in other tests
and 
> fails
> > > ( this
> > > > > test is normally failing for me which is ComplexLists) . >From
the
> > > > > next test, the monitor starts throwing the exception below.
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > startMonitor:
> > > > > 
> > > > >      [echo] Starting monitor forwarding to localhost:8080
> > > > > 
> > > > >      [echo] MONITOR OUTPUT=java.net.BindException: Address already
> > > > in
> > > > > use
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native
> > > > Method)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at java.net.PlainSocketImpl.bind
> > > > > (PlainSocketImpl.java:331)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at java.net.ServerSocket.bind
> > > (ServerSocket.java:318)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at
> > > > java.net.ServerSocket.<init>(ServerSocket.java:185)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at
> > > > java.net.ServerSocket.<init>(ServerSocket.java:97)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at
> > > org.apache.test.TestClientListener.startListener
> > > > > (Unknown Sou
> > > > > 
> > > > > ce)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at org.apache.test.TCPMonitor.<init>(Unknown
> > > Source)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at org.apache.test.TCPMonitor.getInstance(Unknown
> > > > > Source)
> > > > > 
> > > > >      [echo]     at org.apache.test.TCPMonitor.main(Unknown Source)
> > > > > 
> > > > >      [echo] Running Test RpcHttpHeaderTest1
> > > > > http://localhost:13260/axis/Interop
> > > > > 
> > > > > ase
> > > > > 
> > > > >  [trycatch] Caught exception: Parallel execution timed out
> > > > > 
> > > > >      [echo] Exception in monitor caught it in Ant try/catch block
> > > > > while trying
> > > > > 
> > > > > o run test RpcHttpHeaderTest1
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > stopMonitor:
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > Above situation is valid for Windows test run and for Linux, the
> > > > > situation is different. On Linux the above exception throws after
> > > 80
> > > > > tests run.
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > Regards,
> > > > > 
> > > > > Dushshantha 
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > >                                    
> > > > >
> > > >
> > > ______________________________________________________________________
> > > > > 
> > > > > From: John Hawkins [mailto:HAWKINSJ@uk.ibm.com] 
> > > > > Sent: Thursday, May 19, 2005 3:04 PM
> > > > > To: Apache AXIS C Developers List
> > > > > Subject: RE: Today CVS Build failing
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > I'm confused as to why you are getting these issues. 
> > > > > 
> > > > > We run everyday and we get no issues at all. The monitor works
> > > fine
> > > > on
> > > > > multiple platforms. 
> > > > > 
> > > > > What's happening is that the monitor opens a server connection and
> > > > > sits waiting for the client to connect to it. Unfortunately what
> > > you
> > > > > are seeing is the server connection not being opened because you
> > > > > already have a process (not sure which one - apache maybe?) using
> > > > that
> > > > > port. 
> > > > > 
> > > > > Could you tell me - is it the first test that throws the exception
> > > > > (and can you copy the exception here so I know it's the same one
I
> > > > > think it is)? If it is the first test then you have something else
> > > > > running on the port that the monitor is trying to open. if it's
> > > the
> > > > > second test and the first test ran sucesfully then the monitor is
> > > > not
> > > > > being closed down correctly. 
> > > > > 
> > > > > cheers,, 
> > > > > john. 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > "Dushshantha Chandradasa"
> > > > > <dchandradasa@virtusa.com> 
> > > > > 
> > > > > 19/05/2005 07:09 
> > > > > 
> > > > >          Please respond to
> > > > >   "Apache AXIS C Developers List"
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >                To
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > "Apache AXIS C
> > > > > Developers List"
> > > > > <axis-c-
> > > > > dev@ws.apache.org> 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >                cc
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >           Subject
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > RE: Today CVS
> > > > > Build failing
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > 
> > > > >  
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > Hi Rangika,
> > > > >                 We just avoided this problem by setting the
> > > monitor
> > > > > port to the
> > > > > port which is our test port in build.linux.properties file.
> > > > > 
> > > > > These were my previous settings
> > > > > 
> > > > > testHost = localhost
> > > > > testPort = 8080
> > > > > monitorPort = 13260
> > > > > 
> > > > > I simply changed it to following
> > > > > 
> > > > > testHost = localhost
> > > > > testPort = 8080
> > > > > monitorPort = 8080
> > > > > 
> > > > > But still I'm getting exceptions thrown by the monitor.
> > > > > 
> > > > > Regards,
> > > > > Dushshantha 
> > > > >                 
> > > > > 
> > > > > -----Original Message-----
> > > > > From: Samisa Abeysinghe [mailto:SAbeysinghe@virtusa.com] 
> > > > > Sent: Thursday, May 19, 2005 11:52 AM
> > > > > To: Apache AXIS C Developers List
> > > > > Subject: RE: Today CVS Build failing
> > > > > 
> > > > > Hi Rnagika,
> > > > >                 Looks like you have problems with the monitor. We
> > > > too
> > > > > had come
> > > > > across this problem. We are trying to figure out a workaround.
> > > Will
> > > > > let
> > > > > you know.
> > > > > Thanks,
> > > > > Samisa...
> > > > > 
> > > > > -----Original Message-----
> > > > > From: Rangika Mendis [mailto:rangika@opensource.lk] 
> > > > > Sent: Thursday, May 19, 2005 10:57 AM
> > > > > To: Apache AXIS C Developers
> > > > > Subject: RE: Today CVS Build failing
> > > > > 
> > > > > Hi Samisa,
> > > > > 
> > > > > BTW - we could compile the source on Linux without any changes -
> > > > > > so this was a windows specific problem for us.
> > > > > 
> > > > > Could you execute tests in Linux yesterday?
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > I got a checkout yesterday & tried to execute SimpleRef then
it
> > > > > compiled successfully, but it just hangs after the following
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > [root@localhost c]# ant -f test.xml -
> > > > Ddir.xmlParser=/usr/local/xerces-
> > > > > c-
> > > > > src_2_6_0/lib -
> > > > > Ddir.release=/home/rangika/checkout_May18/obj/package/axis-
> > > c-1.6a.n-
> > > > > Linux-bin -Dtest.name=SimpleRef
> > > > > Buildfile: test.xml
> > > > > 
> > > > > pre-init:
> > > > > 
> > > > > preInitializeTest:
> > > > > 
> > > > > overrideTest:
> > > > > 
> > > > > set-platform-specifics:
> > > > > 
> > > > > checkIfDebug:
> > > > > 
> > > > > initialize:
> > > > > 
> > > > > initializeTest:
> > > > > 
> > > > > compileMonitorUtility:
> > > > > 
> > > > > compile:
> > > > > 
> > > > > package:
> > > > > 
> > > > > production:
> > > > > 
> > > > > initializeLogFile:
> > > > > 
> > > > > setListType:
> > > > > 
> > > > > setIndividual:
> > > > >     [echo] setIndividual SimpleRef
> > > > > 
> > > > > setFromList:
> > > > > 
> > > > > setAll:
> > > > > 
> > > > > setTestList:
> > > > > 
> > > > > runTests:
> > > > > 
> > > > > loadXMLProperties:
> > > > >     [echo] Loading XML file /home/rangika/checkout_May18/rangi/ws-
> > > > > axis/c/tests/auto_build/testcases/tests/SimpleRef.xml
> > > > > 
> > > > > setTestName:
> > > > > 
> > > > > setTestDesc:
> > > > > 
> > > > > setTestCode:
> > > > > 
> > > > > setClientLang:
> > > > > 
> > > > > setTestWsdl:
> > > > > 
> > > > > setTestEndpoint:
> > > > > 
> > > > > setTestExpected:
> > > > > 
> > > > > setTestExpectedRequest:
> > > > > 
> > > > > setHandlerDirectory:
> > > > > 
> > > > > setHandlerService:
> > > > > 
> > > > > setHandlersPresent:
> > > > > 
> > > > > setTestPort:
> > > > > 
> > > > > setPropertiesForTest:
> > > > > 
> > > > > cleanTest:
> > > > >   [delete] Deleting
> > > > >
> > > >
> > > directory /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> > > > > 
> > > > > checkIfRequestFile:
> > > > > 
> > > > > setPropertiesForThisTest:
> > > > > 
> > > > > compileTestClient:
> > > > > 
> > > > > callCompileStaticClient:
> > > > > 
> > > > > setLanguage:
> > > > > 
> > > > > generateStubs:
> > > > >    [mkdir] Created
> > > > > dir: /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> > > > >     [java] log4j:WARN No appenders could be found for logger
> > > > > (org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle).
> > > > >     [java] log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
> > > > > 
> > > > >     [java] Code generation completed.
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > copyClientCode:
> > > > >     [copy] Copying 1 file
> > > > > to /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef
> > > > > 
> > > > > copyStubClient:
> > > > > 
> > > > > copyDynamicClient:
> > > > > 
> > > > > getClient:
> > > > > 
> > > > > compileStaticClient:
> > > > >       [cc] 3 total files to be compiled.
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/SimpleRefC
> > > > > lient.cpp: In function `int main(int, char**)':
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/SimpleRefC
> > > > > lient.cpp:28: warning: unused variable 'x'
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/SimpleRefC
> > > > > lient.cpp:29: warning: unused variable 'buffer1'
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/SimpleRefC
> > > > > lient.cpp:32: warning: unused variable 'server'
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/SimpleRefC
> > > > > lient.cpp:33: warning: unused variable 'port'
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/intType.hp
> > > > > p: At global scope:
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/intType.hp
> > > > > p:28: warning: 'Axis_URI_intType' defined but not used
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/intType.hp
> > > > > p:29: warning: 'Axis_TypeName_intType' defined but not used
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/RefTestPor
> > > > > tType.cpp: In member function `intType*
> > > > > RefTestPortType::echoInt(intType*)':
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/RefTestPor
> > > > > tType.cpp:43: warning: unused variable 'pcCmplxFaultName'
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/intType.hp
> > > > > p: At global scope:
> > > > > 
> > > > > [cc]
> > > >
> > > > /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef/intType.hp
> > > > > p:29: warning: 'Axis_TypeName_intType' defined but not used
> > > > >       [cc] Starting link
> > > > > 
> > > > > callCompileLinkedClient:
> > > > > 
> > > > > compileClient:
> > > > > 
> > > > > validateClientCompilationIfBuilding:
> > > > >     [echo] SimpleRef - Client Compilation - PASSED
> > > > > 
> > > > > validateClientCompilationIfNotBuilding:
> > > > > 
> > > > > validateClientCompilation:
> > > > > 
> > > > > checkIfDebug:
> > > > > 
> > > > > createConfigurationFile:
> > > > > 
> > > > > createStartOfWSDDFile:
> > > > > 
> > > > > compileTestHandlers:
> > > > > 
> > > > > createEndOfWSDDFile:
> > > > > 
> > > > > updateConfigurationWithClientWSDDEntry:
> > > > > 
> > > > > compileHandlers:
> > > > > 
> > > > > buildTest:
> > > > > 
> > > > > executeTestRun:
> > > > > 
> > > > > setResultExpectations:
> > > > >     [copy] Copying 1 file
> > > > > to /home/rangika/checkout_May18/obj/test/generated/cpp/SimpleRef

> > > > > 
> > > > > setRequestExpectations:
> > > > > 
> > > > > setExpectations:
> > > > > 
> > > > > setEndpoint:
> > > > > 
> > > > > setForMonitor:
> > > > > 
> > > > > setVerbatim:
> > > > > 
> > > > > checkIfEndpointSet:
> > > > > 
> > > > > setForNoMonitor:
> > > > > 
> > > > > setTestArgs:
> > > > > 
> > > > > executeTest:
> > > > > 
> > > > > startMonitor:
> > > > >     [echo] Starting monitor forwarding to localhost:80
> > > > >     [echo] MONITOR OUTPUT=
> > > > >     [echo] Running Test SimpleRef http://localhost:13260/axis/Ref
> > > > > I have been having this problem for sometime now.
> > > > > 
> > > > > Could you tell me what I have missed here.
> > > > > 
> > > > > I'm using Fedora.
> > > > > 
> > > > > Thank you
> > > > > Rangika
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > On Thu, 2005-05-19 at 09:09 +0600, Samisa Abeysinghe wrote:
> > > > > > Hi Mark,
> > > > > >                  Yes I missed that point - make only the file
> > > > > causing the problem
> > > > > > a C++ source file instead of all.
> > > > > >                  Your solution is better. Thanks you for the
> > > fix.
> > > > > >                  BTW - we could compile the source on Linux
> > > > without
> > > > > any changes -
> > > > > > so this was a windows specific problem for us.
> > > > > > 
> > > > > > Thanks,
> > > > > > Samisa...
> > > > > > 
> > > > > > -----Original Message-----
> > > > > > From: Mark Whitlock [mailto:mark_whitlock@uk.ibm.com]
> > > > > > Sent: Wednesday, May 18, 2005 7:47 PM
> > > > > > To: axis-c-dev@ws.apache.org
> > > > > > Subject: Fw: Today CVS Build failing
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > I've fixed this problem by renaming apr_base.c to apr_base.cpp
> > > so
> > > > > that
> > > > > > it
> > > > > > will be compiled as C++. The build break happened because
> > > > apr_base.c
> > > > > (a
> > > > > > C
> > > > > > file) was given a C++ dependency. I didn't want to compile all
> > > > files
> > > > > on
> > > > > > Windows as C++ because that might break the C bindings, and
this
> > > > > break
> > > > > > occured on unix platforms as well.
> > > > > > Mark
> > > > > > Mark Whitlock
> > > > > > IBM
> > > > > > 
> > > > > > ----- Forwarded by Mark Whitlock/UK/IBM on 18/05/2005 14:44
> > > -----
> > > > > >  
> > > > > > 
> > > > > >              "Samisa
> > > > > > 
> > > > > >              Abeysinghe"
> > > > > > 
> > > > > >              <SAbeysinghe@virt
> > > > > > To 
> > > > > >              usa.com>                  "Apache AXIS C Developers
> > > > > List"
> > > > > > 
> > > > > >                                        <axis-c-
> > > dev@ws.apache.org>
> > > > > > 
> > > > > >              18/05/2005 12:03
> > > > > > cc 
> > > > > >  
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > Subject 
> > > > > >              Please respond to         RE: Today CVS Build
> > > failing
> > > > > > 
> > > > > >               "Apache AXIS C
> > > > > > 
> > > > > >              Developers List"
> > > > > > 
> > > > > >  
> > > > > >  
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > Anybody else got this problem?
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > If yes we could commit the changes to build init XML file to
> > > CVS.
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > If not, what are we doing wrong here?
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > Thanks,
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > Samisa...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >       -----Original Message-----
> > > > > >       From: Samisa Abeysinghe [mailto:SAbeysinghe@virtusa.com]
> > > > > >       Sent: Wednesday, May 18, 2005 11:53 AM
> > > > > >       To: Apache AXIS C Developers List
> > > > > >       Subject: RE: Today CVS Build failing
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >       Using '/TP' option (compile all files as .cpp) with cl
> > > seem
> > > > to
> > > > > > solve
> > > > > >       the problem. Include in buildInitialize.xml VC++ compiler
> > > > > options.
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >       Samisa...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             -----Original Message-----
> > > > > >             From: Chinthana C. Dinapala
> > > > > [mailto:CDinapala@virtusa.com]
> > > > > >             Sent: Wednesday, May 18, 2005 10:17 AM
> > > > > >             To: Apache AXIS C Developers List
> > > > > >             Subject: Today CVS Build failing
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             Hi guys,
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             Today build failing due to following error.
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Generating Code...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Compiling...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] apr_base64.c
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] C:\Program Files\Microsoft Visual
> > > > > >             Studio\VC98\include\eh.h(32) : fat
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             al error C1189: #error :  "eh.h is only for C++!"
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Generating Code...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Compiling...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] IAnySimpleType.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Stub.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] IConstrainingFacet.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] WSDDDocument.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] DateTime.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] HandlerChain.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Namespace.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] MaxInclusive.cpp
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >                    [cc] Generating Code...
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             BUILD FAILED
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             C:\axiscpp\ws-axis\c\build.xml:234: The following
> > > > error
> > > > > >             occurred while executing
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >              this line:
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             C:\axiscpp\ws-axis\c\build.xml:222: The following
> > > > error
> > > > > >             occurred while executing
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >              this line:
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             C:\axiscpp\ws-axis\c\build.xml:93: The following
> > > error
> > > > > > occurred
> > > > > >             while executing
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             this line:
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             C:\axiscpp\ws-axis\c\build\buildClient.xml:23: cl
> > > > failed
> > > > > > with
> > > > > >             return code 2
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             Chinthana Dinapala
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             (Embedded image moved to file: pic06886.gif)
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > >             Creating competitive advantage
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > > 
> > > > 
> > > > 
> > > 
> > >
> 
> 
> --
> Lanka Software Foundation (http://www.opensource.lk)
> 
> 


Mime
View raw message