axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Adrian Dick <adrian.d...@uk.ibm.com>
Subject Re: Ant build fails
Date Thu, 03 Feb 2005 08:26:43 GMT
Hi,

To build the HTTPSSLChannel, you require the OpenSSL prereq be available on
your machine, and that an environment variable OPENSSL_HOME be set to it's
location.

It would appear the ANT Build Guide needs updating following the recent
changes to the transport and SSL libraries.

Regards,
Adrian
_______________________________________
Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)


Dushshantha Chandaradasa <dushshantha.chandaradasa@gmail.com> wrote on
03/02/2005 08:10:16:

> HI Sanjaya,
>
> now im getting this error
>
>        [cc] HTTPChannel.cpp
>        [cc] Generating Code...
>        [cc] Starting link
>        [cc]    Creating library HTTPChannel.lib and object
HTTPChannel.exp
>
> compileAxisHTTPTransportSSLChannel:
> Suspicious library name starting with "lib": libeay32
> Suspicious library name starting with "lib": libeay32
>
> BUILD FAILED
> C:\Documents and Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build.xml:197:
The f
> owing error occurred while executing this line:
> C:\Documents and Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build.xml:186:
The f
> owing error occurred while executing this line:
> C:\Documents and Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build.xml:134:
The f
> owing error occurred while executing this line:
> C:\Documents and
Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build\buildSSLChanne
> ml:39: C:\Documents and
Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\${env.OPENSSL
> ME}\out32dll not found.
>
> Total time: 14 seconds
>
> Dushshantha...
>
>
>
> On Thu, 3 Feb 2005 11:07:06 +0600, sanjaya singharage
> <sanjayas@opensource.lk> wrote:
> > Please refer to the thread "ant build fails 01.02.2005" a couple of
days
> > ago.
> >
> > sanjaya.
> > ----- Original Message -----
> > From: "Dushshantha Chandaradasa" <dushshantha.chandaradasa@gmail.com>
> > To: <axis-c-dev@ws.apache.org>
> > Sent: Thursday, February 03, 2005 10:58 AM
> > Subject: Ant build fails
> >
> > > Hi all,
> > >
> > > Ant build was failed on latest CVS checkout with following error
> > messages..
> > >
> > >        [cc] C:\Documents and
> > Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\src\transpo
> > > rt\axis3\HTTPChannel\HTTPChannel.hpp(16) : fatal error C1083: Cannot
open
> > includ
> > > e file: 'tpipv6.h': No such file or directory
> > >        [cc] HTTPChannel.cpp
> > >        [cc] C:\Documents and
> > Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\src\transpo
> > > rt\axis3\HTTPChannel\HTTPChannel.hpp(16) : fatal error C1083: Cannot
open
> > includ
> > > e file: 'tpipv6.h': No such file or directory
> > >        [cc] Generating Code...
> > >
> > > BUILD FAILED
> > > C:\Documents and
Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build.xml:197:
> > The foll
> > > owing error occurred while executing this line:
> > > C:\Documents and
Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build.xml:186:
> > The foll
> > > owing error occurred while executing this line:
> > > C:\Documents and
Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build.xml:123:
> > The foll
> > > owing error occurred while executing this line:
> > > C:\Documents and
> > Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c\build\buildChannel.xml:
> > > 25: cl failed with return code 2
> > >
> > > Total time: 1 minute 47 seconds
> > > C:\Documents and Settings\dchandradasa\Desktop\ws-axis\c>
> > >
> > >
> > > Dushshantha...
> > >
> > >
> >
> >


Mime
View raw message