axis-c-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samisa Abeysinghe <samisa_abeysin...@yahoo.com>
Subject Re: Problem with WSDL2Ws - have we picked up a partial fix?
Date Wed, 28 Jul 2004 10:08:32 GMT
> Client side -stubs and in server side skeletons & wrappers are
> generating using the latest cvs checkout and axis-1_2Beta axis jars.

using the latest cvs "Axis C++" checkout and axis-1_2Beta axis "Java" jars.

Samisa...


--- nithya@opensource.lk wrote:
> Hi Adrian,
> 
> Client side -stubs and in server side skeletons & wrappers are
> generating using the latest cvs checkout and axis-1_2Beta axis jars.
> 
> I think you have encounted this problem because of taking a partial
> out of CVS?
> 
> rgds,
> Nithya.
> 
> 
> >
> >
> >
> >
> > Hi,
> >
> > These are the results we got with axis1_2Beta.
> >
> > This is the WSDL we are using:(See attached file: Enumeration.wsdl)
> >
> > Many Thanks for looking into this.
> > Adrian
> >
> > _______________________________________
> > Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)
> > WebSphere MQ and ESB Development
> > Tel: +44-(0)-1962-819212
> > Notes: Adrian Dick/UK/IBM@IBMGB
> >
> >
> >
> >              nithya@opensource
> >              .lk
> >                                                                         To
> >              28-07-04 06:05            "Apache AXIS C Developers List"
> >                                        <axis-c-dev@ws.apache.org>
> >                                                                         cc
> >              Please respond to
> >               "Apache AXIS C                                       Subject
> >              Developers List"          Re: Problem with WSDL2Ws - have we
> >                                        picked up a partial fix?
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Hi,
> >
> >   Try using the latest Axis JARS - axis1_2Beta version. It should work.
> >
> >   If you can attach the wsdl I can try it out .
> >
> > rgds,
> > Nithya.
> >>
> >>
> >> Hi,
> >>
> >> We've just picked up the latest version of code from CVS, and seeing the
> >> following problem when compiling stubs generated by WSDL2Ws.
> >> Type1.h:18: syntax error before `>' token
> >> Type1.h:19: declaration of `char*Type1::Type1'
> >> Type1.h:18: conflicts with previous declaration `int Type1::Type1'
> >> Type1.h:19: syntax error before `>' token
> >> Type1.h:20: declaration of `char*Type1::Type1'
> >> Type1.h:18: conflicts with previous declaration `int Type1::Type1'
> >> Type1.h:20: syntax error before `>' token
> >> Type1.h:21: declaration of `int Type1::Type1'
> >> Type1.h:18: conflicts with previous declaration `int Type1::Type1'
> >> Type1.h:21: syntax error before `>' token
> >> Type1.h:22: declaration of `char*Type1::Type1'
> >> Type1.h:18: conflicts with previous declaration `int Type1::Type1'
> >> Type1.h:22: syntax error before `>' token
> >> Type1.h:19: duplicate member `Type1::Type1'
> >> Type1.h:20: duplicate member `Type1::Type1'
> >> Type1.h:21: duplicate member `Type1::Type1'
> >> Type1.h:22: duplicate member `Type1::Type1'
> >> Type1.h:22: duplicate member `Type1::Type1'
> >> Type1.h:18: warning: field `int Type1::Type1' with same name as class
> >> Type1.h:20: warning: field `char*Type1::Type1' with same name as class
> >> EnumerationClient.cpp: In function `int main(int, char**)':
> >> EnumerationClient.cpp:23: `class Type1' has no member named
> >> `enum_string'
> >> EnumerationClient.cpp:24: `class Type1' has no member named
> >> `att_enum_string'
> >> EnumerationClient.cpp:25: `class Type1' has no member named `enum_int'
> >> EnumerationClient.cpp:26: `class Type1' has no member named
> > `att_enum_int'
> >> EnumerationClient.cpp:27: `class Type1' has no member named
> >> `att_enum_kind'
> >> EnumerationClient.cpp:40: `class Type1' has no member named
> > `att_enum_int'
> >> EnumerationClient.cpp:41: `class Type1' has no member named
> >> `att_enum_string'
> >> EnumerationClient.cpp:42: `class Type1' has no member named `enum_int'
> >> EnumerationClient.cpp:43: `class Type1' has no member named
> >> `enum_string'
> >> EnumerationClient.cpp:44: `class Type1' has no member named
> >> `att_enum_kind'
> >>
> >> With the offending file containing:
> >>     int Type1>att_enum_int;
> >>     xsd__string Type1>att_enum_string;
> >>     xsd__string Type1>att_enum_kind;
> >>     int Type1>enum_int;
> >>     xsd__string Type1>enum_string;
> >>
> >> Is this a case of unfortunate timing on our part, and taking a partial
> > fix
> >> out of CVS?
> >>
> >> Thanks,,
> >> Adrian
> >> _______________________________________
> >> Adrian Dick (adrian.dick@uk.ibm.com)
> >>
> >>
> >>
> >
> >
> 
> 



	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
New and Improved Yahoo! Mail - 100MB free storage!
http://promotions.yahoo.com/new_mail 

Mime
View raw message