avro-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lin Guo <guolin2...@gmail.com>
Subject Re: Why is Avro 1.4.1 not in Maven Central?
Date Fri, 03 Dec 2010 02:00:03 GMT
I only see version up to 1.3.3 in
http://repo2.maven.org/maven2/org/apache/hadoop/avro/

am I using a wrong one?

On Tue, Nov 23, 2010 at 11:30 AM, Ryan Holmes <ryan@hyperstep.com> wrote:
>
>
> On Tue, Nov 23, 2010 at 9:49 AM, Tatu Saloranta <tsaloranta@gmail.com>
> wrote:
>>
>> On Tue, Nov 23, 2010 at 9:45 AM, Ken Krugler
>> <kkrugler_lists@transpac.com> wrote:
>> >
>> > On Nov 23, 2010, at 9:13am, Doug Cutting wrote:
>> >
>> >> On 11/22/2010 08:17 PM, Ryan Holmes wrote:
>> >>>
>> >>> Avro 1.4.1 doesn't appear to be in the Maven Central repo (or any
>> >>> other
>> >>> repo I can find). Any idea why?
>> >>
>> >> Thanks for noticing this.  This was my first release through Nexus.  It
>> >> looks like I "closed" the artifact but didn't "release" it.  I just
>> >> released
>> >> it.  Does that do the trick?
>> >
>> > It's not in Maven central yet, but the delay depends on the sync cycle
>> > set
>> > up between Apache and Maven Central.
>> >
>> > I assume you're using the Apache Nexus repository, right (not
>> > Sonatype's)?
>> > Otherwise there are some extra steps.
>>
>> Ah, sorry, my comments were assuming Sonatype repo, that indeed has an
>> extra step. But obviously Apache's would be different.
>>
>> -+ Tatu +-
>
> I see it in Maven Central now. Thanks everyone!

Mime
View raw message