avro-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sean Busbey <bus...@cloudera.com>
Subject Re: buildbot failure in ASF Buildbot on avro-c-ubuntu
Date Wed, 20 Jan 2016 03:08:30 GMT
could we move to do these buildbot builds via docker instead?

On Tue, Jan 19, 2016 at 4:01 PM, Doug Cutting <cutting@apache.org> wrote:

> According to:
>
>   https://ci.apache.org/buildbot.html
>
> you should send a message to builds@apache.org or file a Jira.
>
> Or you might ask if anyone in the infra HipChat channel can do it:
>
> https://s.apache.org/infrachat
>
> Doug
>
> On Tue, Jan 19, 2016 at 1:45 PM, Martin Kleppmann <martin@kleppmann.com>
> wrote:
> > Looks like this CI box doesn't have libjansson installed. Does someone
> have the magic touch to install it please?
> >
> >> On 19 Jan 2016, at 20:54, buildbot@apache.org wrote:
> >>
> >> The Buildbot has detected a new failure on builder avro-c-ubuntu while
> building ASF Buildbot. Full details are available at:
> >>    http://ci.apache.org/builders/avro-c-ubuntu/builds/17
> >>
> >> Buildbot URL: http://ci.apache.org/
> >>
> >> Buildslave for this Build: bb-vm_ubuntu
> >>
> >> Build Reason: The AnyBranchScheduler scheduler named 'AvroC' triggered
> this build
> >> Build Source Stamp: [branch avro/trunk] 1725610
> >> Blamelist: martinkl,tomwhite
> >>
> >> BUILD FAILED: failed configure
> >>
> >> Sincerely,
> >> -The Buildbot
> >>
> >>
> >>
> >
>



-- 
Sean

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message