avro-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tom White <...@cloudera.com>
Subject Re: buildbot failure in ASF Buildbot on avro-c-ubuntu
Date Wed, 20 Jan 2016 11:02:50 GMT
There's a JIRA for that if anyone's interested in picking it up:
https://issues.apache.org/jira/browse/AVRO-1705

Thanks,
Tom

On Wed, Jan 20, 2016 at 3:08 AM, Sean Busbey <busbey@cloudera.com> wrote:

> could we move to do these buildbot builds via docker instead?
>
> On Tue, Jan 19, 2016 at 4:01 PM, Doug Cutting <cutting@apache.org> wrote:
>
> > According to:
> >
> >   https://ci.apache.org/buildbot.html
> >
> > you should send a message to builds@apache.org or file a Jira.
> >
> > Or you might ask if anyone in the infra HipChat channel can do it:
> >
> > https://s.apache.org/infrachat
> >
> > Doug
> >
> > On Tue, Jan 19, 2016 at 1:45 PM, Martin Kleppmann <martin@kleppmann.com>
> > wrote:
> > > Looks like this CI box doesn't have libjansson installed. Does someone
> > have the magic touch to install it please?
> > >
> > >> On 19 Jan 2016, at 20:54, buildbot@apache.org wrote:
> > >>
> > >> The Buildbot has detected a new failure on builder avro-c-ubuntu while
> > building ASF Buildbot. Full details are available at:
> > >>    http://ci.apache.org/builders/avro-c-ubuntu/builds/17
> > >>
> > >> Buildbot URL: http://ci.apache.org/
> > >>
> > >> Buildslave for this Build: bb-vm_ubuntu
> > >>
> > >> Build Reason: The AnyBranchScheduler scheduler named 'AvroC' triggered
> > this build
> > >> Build Source Stamp: [branch avro/trunk] 1725610
> > >> Blamelist: martinkl,tomwhite
> > >>
> > >> BUILD FAILED: failed configure
> > >>
> > >> Sincerely,
> > >> -The Buildbot
> > >>
> > >>
> > >>
> > >
> >
>
>
>
> --
> Sean
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message