avro-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mika Ristimaki <mika.ristim...@gmail.com>
Subject Re: Invalid sync! error
Date Tue, 15 Apr 2014 07:49:28 GMT
Only updating the reading part should be enough. 

-Mika
 
On Apr 15, 2014, at 8:54 AM, amit nanda <amitwip@gmail.com> wrote:

> So do i need to update to 1.7.6 both while reading and writing, or only updating writing
part is sufficient?
> 
> 
> On Mon, Apr 14, 2014 at 3:50 PM, Mika Ristimaki <mika.ristimaki@gmail.com> wrote:
> At least one issue related to reading data was fixed. Might be the one that you are facing
or it might not. But the first thing I would recommend you to do is update the Avro lib.
> 
> -Mika
> 
> On Apr 14, 2014, at 11:59 AM, amit nanda <amitwip@gmail.com> wrote:
> 
>> So is the issue fixed in Avro-C 1.7.6
>> 
>> 
>> On Mon, Apr 14, 2014 at 4:32 AM, Mika Ristimaki <mika.ristimaki@gmail.com>
wrote:
>> Hi,
>> 
>> Try first with Avro-C 1.7.6. There was at least one related bug fixed in that release.
>> 
>> -Mika
>> 
>> On Apr 14, 2014, at 11:28 AM, amit nanda <amitwip@gmail.com> wrote:
>> 
>> > Hi,
>> >
>> > I am getting "Invalid sync!" error, while reading some of the while from HDFS.
I can see there is already an jira ticket, but i am not sure is this is a problem is Hadoop
core or Avro,
>> > Meaning is this is problem while writing the write and some precaution needs
to be taken at that time?
>> >
>> > I am using avro 1.7.5 C library.
>> >
>> >
>> > Thanks
>> > Amit
>> 
>> 
> 
> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message