avro-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Philip Zeyliger <phi...@cloudera.com>
Subject Re: buildbot failure in ASF Buildbot on avro-py-ubuntu-9.10
Date Mon, 22 Apr 2013 19:23:42 GMT
Ideally we'd be 2.4 compatible as well.  Let me know when you have a patch,
and I'll get it pushed in quickly.

-- Philip


On Mon, Apr 22, 2013 at 12:11 PM, Jeremy Kahn <trochee@trochee.net> wrote:

> okay, not "very old"; probably python 2.6.
>
> http://docs.python.org/2/library/unittest.html#unittest.TestCase.assertNotIn
>
> Looks like buildbot on Ubuntu 9.10 is probably running Python 2.6.  I will
> submit a patch for 2.6 compatibility.
>
> --Jeremy
>
>
> On Mon, Apr 22, 2013 at 11:56 AM, Jeremy Kahn <trochee@trochee.net> wrote:
>
> > uh, looks like the buildbot is using some very old version of unittest ?
> >
> > ======================================================================
> >   [py-test] ERROR: test_inner_namespace_not_rendered
> (test_protocol.TestProtocol)
> >   [py-test]
> ----------------------------------------------------------------------
> >   [py-test] Traceback (most recent call last):
> >   [py-test]   File
> "/home/buildslave3/slave3/avro-py-ubuntu-9.10/build/lang/py/build/test/test_protocol.py",
> line 382, in test_inner_namespace_not_rendered
> >   [py-test]     self.assertNotIn('namespace',
> proto.to_json()['types'][0])
> >   [py-test] AttributeError: 'TestProtocol' object has no attribute
> 'assertNotIn'
> >   [py-test]
> >
> >
> >
> > On Mon, Apr 22, 2013 at 10:53 AM, <buildbot@apache.org> wrote:
> >
> >> The Buildbot has detected a new failure on builder avro-py-ubuntu-9.10
> >> while building ASF Buildbot.
> >> Full details are available at:
> >>  http://ci.apache.org/builders/avro-py-ubuntu-9.10/builds/89
> >>
> >> Buildbot URL: http://ci.apache.org/
> >>
> >> Buildslave for this Build: bb-vm_ubuntu
> >>
> >> Build Reason: scheduler
> >> Build Source Stamp: [branch avro/trunk] 1470635
> >> Blamelist: philz
> >>
> >> BUILD FAILED: failed test
> >>
> >> sincerely,
> >>  -The Buildbot
> >>
> >>
> >>
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message