avro-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Douglas Creager (Resolved) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (AVRO-929) CMake doesn't set install_name on Mac OS X
Date Sat, 15 Oct 2011 14:23:11 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AVRO-929?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Douglas Creager resolved AVRO-929.
----------------------------------

       Resolution: Fixed
    Fix Version/s: 1.6.0

Checked into SVN trunk, revision 1183648
                
> CMake doesn't set install_name on Mac OS X
> ------------------------------------------
>
>                 Key: AVRO-929
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AVRO-929
>             Project: Avro
>          Issue Type: Bug
>          Components: c
>    Affects Versions: 1.6.0
>            Reporter: Douglas Creager
>            Assignee: Douglas Creager
>             Fix For: 1.6.0
>
>
> On Mac OS X, you need to use install_name_tool to set the install_name property for any
shared libraries, especially if they're installed into a non standard location.  The CMake
scripts don't do this by default:
> {code}
> $ otool -D /tmp/foobar/lib/libavro.22.0.0.dylib 
> /tmp/foobar/lib/libavro.22.0.0.dylib:
> libavro.22.0.0.dylib
> {code}
> This means that anything that links with libavro can't find the library at runtime.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message