avro-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Hammerbacher <ham...@cloudera.com>
Subject Re: Issue with Ruby implementation
Date Sat, 13 Feb 2010 04:58:11 GMT
Okay, I upgraded my gem and grabbed echoe and yajl-ruby; I'm now getting
this error:

"""
$ rake test
(in /Users/hammer/codebox/avro-trunk/lang/ruby)
/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/1.8/usr/bin/ruby
-Ilib:ext:bin:test
"/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/1.8/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.3/lib/rake/rake_test_loader.rb"
"test/test_help.rb" "test/test_io.rb" "test/test_protocol.rb"
./lib/avro/schema.rb:290:in `initialize': wrong argument type Symbol
(expected Proc) (TypeError)
    from /Library/Ruby/Site/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in
`each_with_index'
    from ./lib/avro/schema.rb:274:in `each'
    from ./lib/avro/schema.rb:274:in `each_with_index'
    from ./lib/avro/schema.rb:274:in `initialize'
    from ./lib/avro/schema.rb:72:in `new'
    from ./lib/avro/schema.rb:72:in `real_parse'
    from ./lib/avro/schema.rb:372:in `initialize'
    from ./lib/avro/schema.rb:170:in `new'
     ... 16 levels...
    from
/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/1.8/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.3/lib/rake/rake_test_loader.rb:5:in
`load'
    from
/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/1.8/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.3/lib/rake/rake_test_loader.rb:5
    from
/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/1.8/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.3/lib/rake/rake_test_loader.rb:5:in
`each'
    from
/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/1.8/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.7.3/lib/rake/rake_test_loader.rb:5
rake aborted!
Command failed with status (1):
[/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/...]

(See full trace by running task with --trace)
"""

Any thoughts?

Thanks,
Jeff

On Thu, Feb 11, 2010 at 2:21 PM, Jeff Hammerbacher <hammer@cloudera.com>wrote:

> Thanks dude. Can we stick that information somewhere in a README or
> something?
>
>
> On Thu, Feb 11, 2010 at 11:39 AM, Jeff Hodges <jhodges@twitter.com> wrote:
>
>> FYI, the latest version of rubygems is 1.3.5 and resides here:
>> http://rubyforge.org/frs/?group_id=126
>>
>> You can install it by just unpacking the tarball and running ruby
>> setup.rb.
>> --
>> Jeff
>>
>> On Thu, Feb 11, 2010 at 9:21 AM, Jeff Hodges <jhodges@twitter.com> wrote:
>> > That version of rubygems is hella old. Update it and you'll find echoe
>> fine.
>> > --
>> > Jeff
>> >
>> > On Thu, Feb 11, 2010 at 3:07 AM, Jeff Hammerbacher <hammer@cloudera.com>
>> wrote:
>> >> Hey,
>> >>
>> >> When I try to run "rake test" inside of lang/ruby/, I see "no such file
>> to
>> >> load -- echoe", among other things (I'm on Mac OS X Leopard, Ruby
>> 1.8.6,
>> >> Rake 0.7.3). I tried to install the "echoe" gem (gem 1.0.1) and could
>> not
>> >> find it. What's the deal?
>> >>
>> >> Thanks,
>> >> Jeff
>> >>
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message