avalon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephen McConnell <mcconn...@apache.org>
Subject Re: Checkout Problem
Date Tue, 06 Aug 2002 09:01:43 GMT


Jeff Turner wrote:

>On Tue, Aug 06, 2002 at 05:00:29PM +1000, david.gray@hic.gov.au wrote:
>  
>
>>Sometime ago the following problem was reported by Amir Rosen:
>>"I'm trying
>>cvs checkout -P -D 2002-07-05 jakarta-avalon-excalibur
>>and after awhile i get
>>
>>...
>>U jakarta-avalon-excalibur/assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry/package.html
cvs server: Updating \
>>jakarta-avalon-excalibur/assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry/doc-files
Terminated with fatal signal 11
>>Core dumped; preserving /tmp/cvs-serv92631 on server.
>>CVS locks may need cleaning up.
>>    
>>
>
>I'm getting the same problem on both my home box (debian) and on icarus, so
>it's not Windows-specific.
>
>On Icarus, 'cvs up -D 7/05/02' does this:
>
>U assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry/ServiceTable.java
>U assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry/UnresolvedProviderException.java
>U assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry/package.html
>cvs update: Updating assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry/doc-files
>Segmentation fault (core dumped)
>
>It's possible to replicate it with:
>$ cvs up -D 7/05/02 assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry
>
>
>Stephen, since you own the file, could you please try moving the directory out
>the way on icarus? Ie:
>
>mv /home/cvs/jakarta-avalon-excalibur/assembly/src/java/org/apache/excalibur/merlin/registry
~
>
>That is, if you don't mind losing the version history for that directory (it's
>empty).
>  
>

The registry directory has been long gone.  
No problem with loosing any CVS history but I can't do what you 
suggested locally (the mv stuff) - if you or someone else wants to take 
care the issue - feel free!

Cheers, Steve.

>  
>
>>What's wrong ?"
>>
>>I have the same problem and have done some further investigation. At the
>>time I suggested that deleting the whole directory and starting again.
>>Which I have now done a couple of times which is somewhat annoying.
>>
>>I am using WinCVS on Win95 but as an experiment tried jCVS on Win95 - same
>>problem. I then had a look in Bugzilla on the WinCVS site and they suggest
>>that the problem is more to do with Win95 (and I suspect the networking
>>code therein). They suggest upgrading to a more recent Windows OS to
>>resolve the problem.
>>
>>Guess I will have to either move my internet connection onto my Win2000
>>machine or upgrade the Win95 box to Win98 or WinME.
>>    
>>
>
>If only everyone did this much debugging before emailing the list :)
>
>--Jeff
>
>  
>
>>FWIW.
>>
>>David
>>    
>>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:avalon-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: <mailto:avalon-dev-help@jakarta.apache.org>
>
>  
>

-- 

Stephen J. McConnell

OSM SARL
digital products for a global economy
mailto:mcconnell@osm.net
http://www.osm.net




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:avalon-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:avalon-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message