avalon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vincent Tence <Vincent.TE...@gemplus.com>
Subject RE: Instrument questions
Date Tue, 30 Apr 2002 17:44:44 GMT
I looked at the status of the ports on my machine to see that the server is
properly started, the client can connect to the
server but gets no response to the Altrmi OpenConnectionRequest.

Thx,
Vincent

> -----Original Message-----
> From: Leif Mortenson [mailto:leif@tanukisoftware.com]
> Sent: Tuesday, April 30, 2002 12:11 PM
> To: Avalon Developers List
> Subject: Re: Instrument questions
>
>
> Vincent Tence wrote:
>
> >Now the question is: why can't the client connect to the server?
> >
> When you first open a connection to the InstrumentManager.
> You should
> get an InstrumentManager dialog.
> Is the title = "[Not Connected] (localhost:15555)" or does it
> give the
> name of the server InstrumentManager?
>
> The client is designed to work when the server is not running
> and then
> reconnect when the server comes
> back on line.  It would actually be nice to be able to disable the
> feature where altrmi tries to reconnect
> 3 times.  This would clean things up a bit.
>
> I could probably get rid of this appearant hang problem by making the
> menus be driven off of a cached
> version of information from the host rather than requesting live info
> when the menus are being displayed.
>
> Like you said though, we still have to figure out why you are
> not able
> to connect.  Are you sure that the
> port is correct?
>
> Cheers,
> Leif
>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
> <mailto:avalon-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
> <mailto:avalon-dev-help@jakarta.apache.org>
>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:avalon-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:avalon-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message