aurora-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vitaly Stakhovsky (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (AURORA-1354) Aurora installation using VirtualBox+vagrant fails on Windows
Date Thu, 19 Nov 2015 02:21:11 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AURORA-1354?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15012333#comment-15012333
] 

Vitaly Stakhovsky edited comment on AURORA-1354 at 11/19/15 2:21 AM:
---------------------------------------------------------------------

I just tried it again and had the same problem. After the git clone step, the files in the
aurora/ folder all have CRLF endings.
This is what I expect from Windows version of git. Anton, is the same true for you?

This folder is later shared with the VM, so UNIX gets confused about CRLF endings. Probably
the way to handle this is to clone aurora in Windows without checking files out and let UNIX
git to check them out later.


was (Author: vvs):
I just tried it again and had the same problem. After the git clone step, the files in the
aurora/ folder all have CRLF ending.
This is what I expect from Windows version of git. Is the same true for you?

This folder is later shared with the VM, so UNIX gets confused about CRLF endings. Probably
the way to handle this is to clone aurora in Windows without checking files out and let UNIX
git to check them out later.

> Aurora installation using VirtualBox+vagrant fails on Windows
> -------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AURORA-1354
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AURORA-1354
>             Project: Aurora
>          Issue Type: Bug
>          Components: Build
>    Affects Versions: 0.8.0
>         Environment: Windows 7,8 (64-bit)
>            Reporter: Vitaly Stakhovsky
>            Priority: Critical
>              Labels: build
>
> Every time I follow the instructions on the 'Getting Started' page, I am getting the
following error:
> ...
> ==> devcluster: + su vagrant -c 'aurorabuild all'
> ==> devcluster: /bin/bash: 
> ==> devcluster: -
> : invalid option
> The SSH command responded with a non-zero exit status. Vagrant
> assumes that this means the command failed. The output for this command
> should be in the log above. Please read the output to determine what
> went wrong.
> This is the last line in provision-dev-cluster.sh
> The downloads I used:
> VirtualBox-4.3.28-100309-Win.exe
> vagrant_1.7.2.msi
> aurora snapshot ~16 June



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message