aurora-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bill Farner <wfar...@apache.org>
Subject Re: End to end tests broken?
Date Sat, 02 May 2015 23:31:01 GMT
Try destroying the VM (vagrant destroy -f) and running again.  The upstart
scripts are not currently synced with the repo, so they can drift.  I
suspect my recent scheduler arg removal is biting you.

On Friday, May 1, 2015, Benjamin Mahler <benjamin.mahler@gmail.com> wrote:

> I seem to have issues running the end to end tests on master. Seems to get
> stuck in a ZooKeeper related loop detecting no active schedulers:
>
> ...
>
> BUILD SUCCESSFUL
>
> Total time: 19.711 secs
> I0501 22:12:27.352841  4901 leveldb.cpp:176] Opened db in 1.990798ms
> I0501 22:12:27.354225  4901 leveldb.cpp:183] Compacted db in 1.04968ms
> I0501 22:12:27.354480  4901 leveldb.cpp:198] Created db iterator in 16569ns
> I0501 22:12:27.354573  4901 leveldb.cpp:204] Seeked to beginning of db in
> 80366ns
> I0501 22:12:27.354867  4901 leveldb.cpp:273] Iterated through 10 keys in
> the db in 112016ns
> I0501 22:12:27.355093  4901 replica.cpp:744] Replica recovered with log
> positions 754 -> 762 with 0 holes and 0 unlearned
> The log is not empty
> Replicated log initialization failed with code 1 (likely already
> initialized).
> aurora-scheduler stop/waiting
> aurora-scheduler start/running, process 4917
> + test_version
> ++ aurora --version
> ++ cat /vagrant/.auroraversion
> + [[ 0.7.1-SNAPSHOT = 0.7.1-SNAPSHOT ]]
> + test_http_example devcluster vagrant test http_example
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example_updated.aurora
> + local _cluster=devcluster _role=vagrant _env=test _job=http_example
> + local
>
> _base_config=/vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
>
> _updated_config=/vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example_updated.aurora
> + local _jobkey=devcluster/vagrant/test/http_example
> + test_config
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> devcluster/vagrant/test/http_example
> + local
> _config=/vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> _jobkey=devcluster/vagrant/test/http_example
> ++ tr -dc '[[:print:]]'
> ++ aurora config list
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> + joblist='jobs=[devcluster/vagrant/test/http_example]'
> + [[ jobs=[devcluster/vagrant/test/http_example] =
>
> \j\o\b\s\=\[\d\e\v\c\l\u\s\t\e\r\/\v\a\g\r\a\n\t\/\t\e\s\t\/\h\t\t\p\_\e\x\a\m\p\l\e\]
> ]]
> + test_inspect devcluster/vagrant/test/http_example
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> + local _jobkey=devcluster/vagrant/test/http_example
> _config=/vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> + aurora job inspect devcluster/vagrant/test/http_example
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> Job level information
>   name:       'http_example'
>   role:       'vagrant'
>   contact:    'vagrant@localhost'
>   cluster:    'devcluster'
>   instances:  '2'
>   constraints:
>     'host': 'limit:2'
>   service:    True
>   production: False
>
> Task level information
>   name: 'http_example'
>   constraints:
>   stage_server < run_server
>
> Process 'stage_server':
>   cmdline:
>     cp /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http_example.py .
>
> Process 'run_server':
>   cmdline:
>     python http_example.py {{thermos.ports[http]}}
>
> + test_create devcluster/vagrant/test/http_example
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> + local _jobkey=devcluster/vagrant/test/http_example
> _config=/vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
> + aurora job create devcluster/vagrant/test/http_example
> /vagrant/src/test/sh/org/apache/aurora/e2e/http/http_example.aurora
>  INFO] Creating job http_example
>  INFO] Connecting to 192.168.33.7:2181
>  INFO] Sending request(xid=None): Connect(protocol_version=0,
> last_zxid_seen=0, time_out=10000, session_id=0,
> passwd='\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00',
> read_only=None)
>  INFO] Zookeeper connection established, state: CONNECTED
>  INFO] Sending request(xid=1): GetChildren(path=u'/aurora/scheduler',
> watcher=<function get_watch at 0x7f5a8fc28578>)
>  INFO] Received response(xid=1): []
>  INFO] Sending request(xid=2): GetChildren(path=u'/aurora/scheduler',
> watcher=None)
>  INFO] Received response(xid=2): []
>  WARN] Could not connect to scheduler: No schedulers detected in
> devcluster!
>  INFO] Connecting to 192.168.33.7:2181
>  INFO] Sending request(xid=None): Connect(protocol_version=0,
> last_zxid_seen=0, time_out=10000, session_id=0,
> passwd='\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00',
> read_only=None)
>  INFO] Zookeeper connection established, state: CONNECTED
>  INFO] Sending request(xid=1): GetChildren(path=u'/aurora/scheduler',
> watcher=<function get_watch at 0x7f5a8fc28cf8>)
>  INFO] Received response(xid=1): []
>  INFO] Sending request(xid=2): GetChildren(path=u'/aurora/scheduler',
> watcher=None)
>  INFO] Received response(xid=2): []
>  WARN] Could not connect to scheduler: No schedulers detected in
> devcluster!
>  INFO] Connecting to 192.168.33.7:2181
>  INFO] Sending request(xid=None): Connect(protocol_version=0,
> last_zxid_seen=0, time_out=10000, session_id=0,
> passwd='\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00',
> read_only=None)
>  INFO] Zookeeper connection established, state: CONNECTED
>  INFO] Sending request(xid=1): GetChildren(path=u'/aurora/scheduler',
> watcher=<function get_watch at 0x7f5a8fc8c398>)
>  INFO] Received response(xid=1): []
>  INFO] Sending request(xid=2): GetChildren(path=u'/aurora/scheduler',
> watcher=None)
>  INFO] Received response(xid=2): []
>  WARN] Could not connect to scheduler: No schedulers detected in
> devcluster!
>  INFO] Connecting to 192.168.33.7:2181
>  INFO] Sending request(xid=None): Connect(protocol_version=0,
> last_zxid_seen=0, time_out=10000, session_id=0,
> passwd='\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00',
> read_only=None)
> ...
>
> This last part continues on forever as far as I can tell.
>
> Is this a known issue?
>
> Ben
>


-- 
-=Bill

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message