atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Madhan Neethiraj (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-2482) UI , Tag Propagation : propagate value not set correctly when editing attributes if the value is False when association
Date Thu, 17 May 2018 01:08:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2482?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Madhan Neethiraj updated ATLAS-2482:
------------------------------------
    Affects Version/s: 1.0.0
        Fix Version/s: 1.0.0
          Component/s: atlas-webui

> UI , Tag Propagation : propagate value not set correctly when editing attributes if the
value is False when association
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-2482
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2482
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components: atlas-webui
>    Affects Versions: 1.0.0
>            Reporter: pratik pandey
>            Assignee: pratik pandey
>            Priority: Major
>             Fix For: 1.0.0
>
>         Attachments: ATLAS-2482.patch
>
>
> 1. Created a table and a view from the table.
> 2.Associated a tag to table with propagate set to False.
> 3.Edited the tag attribute associated to table. Since propagate is set to False initially
, propagate check box was unchecked. But request is sent with default value True.
> 4. If check box value is toggled from 
> unchecked to checked and then checked to unchecked , propagate is set to False correctly.
> 5. Thus , If no action is done on propagate check box , though it is unchecked , the
request is sent as "propagate" : True.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message