atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keval Bhatt (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-2244) UI - Basic Search Table not using referredEntities to render entity details
Date Wed, 01 Nov 2017 13:15:01 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2244?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Keval Bhatt updated ATLAS-2244:
-------------------------------
    Attachment:     (was: ATLAS-2244.patch)

> UI - Basic Search Table not using referredEntities to render entity details
> ---------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-2244
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2244
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components: atlas-webui
>    Affects Versions: 0.8.2
>            Reporter: Tejas Rawool
>            Assignee: Keval Bhatt
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.0.0, 0.8.2
>
>
> Step to Reproduce:-
> * Go to Basic search and search for Hbase_Table
> * Now click on columns Dropdown and select Column_families
> * Column_families appear perfectly in the table but when in Networks UI makes separate
call for Column_familes e.g If search table has 3 records then UI will make 3 separate call
to render column_family which is incorrect
> * Correct behavior is UI should pick entity form *referredEntity* list.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message