atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nixon Rodrigues <nixon.rodrig...@freestoneinfotech.com>
Subject Re: Review Request 63460: ATLAS-2222 : UI, Search using entity and trait attributes - ", " in string attribute filter throws 400 Bad request.
Date Wed, 01 Nov 2017 13:16:00 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/63460/#review189795
-----------------------------------------------------------


Ship it!




Ship It!

- Nixon Rodrigues


On Nov. 1, 2017, 11:03 a.m., pratik pandey wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/63460/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Nov. 1, 2017, 11:03 a.m.)
> 
> 
> Review request for atlas, Ashutosh Mestry, keval bhatt, Madhan Neethiraj, Nixon Rodrigues,
and Sharmadha Sainath.
> 
> 
> Bugs: ATLAS:2222
>     https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS:2222
> 
> 
> Repository: atlas
> 
> 
> Description
> -------
> 
> In UI , When string attribute filter contains comma , it is taken as separate attribute
filter.
> For example basic search : hive_table , filter : description = a , b 
> POST request body :
> ```json
> {  
>    "excludeDeletedEntities":true,
>    "entityFilters":{  
>       "condition":"AND",
>       "criterion":[  
>          {  
>             "attributeName":"description",
>             "operator":"eq",
>             "attributeValue":"a"
>          },
>          {  
>             "attributeName":"b",
>             "operator":"string"
>          }
>       ]
>    },
>    "tagFilters":null,
>    "attributes":[  
> 
>    ],
>    "limit":25,
>    "offset":0,
>    "typeName":"hive_table",
>    "classification":null
> }
> ```
> 
> The search throws 400 Bad request with error notification "Attribute b not found for
type hive_table".
> 
> This is seen only in UI ,as when search is fired with attributeValue given as "a,b" using
REST API , fetches correct results.
> ```json
> {  
>    "excludeDeletedEntities":true,
>    "entityFilters":{  
>       "condition":"AND",
>       "criterion":[  
>          {  
>             "attributeName":"description",
>             "operator":"eq",
>             "attributeValue":"a,b"
>          }
>       ]
>    },
>    "tagFilters":null,
>    "attributes":[  
> 
>    ],
>    "limit":25,
>    "offset":0,
>    "typeName":"hdfs_path",
>    "classification":null
> }
> ```
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   dashboardv2/public/js/utils/CommonViewFunction.js 37f14d5 
> 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/63460/diff/1/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> Done one round of sanity testing.
> 
> 
> Thanks,
> 
> pratik pandey
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message