atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sharmadha Sainath (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-2161) UI : Save Search Query: Search button is not enabled when a saved search has only "Query" without typename / classification
Date Fri, 22 Sep 2017 05:06:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2161?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Sharmadha Sainath updated ATLAS-2161:
-------------------------------------
    Description: 
1.Fired a basic search :
query = table1 (without typename and classification name). Now Search button was enabled.
2.Saved the search as hive_table_search.
3.Cleared the search.
4.Clicked on the saved search - hive_table_search.
5.table1 was populated in the query text box. But Search button was not enabled.
6.But on clicking the "..." on the hive_table_search and selecting "Search" option fired the
search and fetched the entity.

This behavior is seen in both Basic and DSL search.

  was:
1.Fired a basic search :
query = table1 (without typename and classification name). Now Search button was enabled.
2.Saved the search as hive_table_search.
3.Cleared the search.
4.Clicked on the saved search - hive_table_search.
5.table1 was populated in the query text box. But Search button was not enabled.
6.But on clicking the "..." on the hive_table_search and selecting "Search" option fired the
search and fetched the entity.


> UI : Save Search Query: Search button is not enabled when a saved search has only "Query"
without typename / classification
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-2161
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2161
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components: atlas-webui
>    Affects Versions: 0.9.1
>            Reporter: Sharmadha Sainath
>            Priority: Minor
>
> 1.Fired a basic search :
> query = table1 (without typename and classification name). Now Search button was enabled.
> 2.Saved the search as hive_table_search.
> 3.Cleared the search.
> 4.Clicked on the saved search - hive_table_search.
> 5.table1 was populated in the query text box. But Search button was not enabled.
> 6.But on clicking the "..." on the hive_table_search and selecting "Search" option fired
the search and fetched the entity.
> This behavior is seen in both Basic and DSL search.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message