atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keval Bhatt (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (ATLAS-2077) UI Regression : Search using entity and tag filters : filters are not removed on pressing "clear" button
Date Wed, 23 Aug 2017 05:53:01 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2077?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Keval Bhatt resolved ATLAS-2077.
--------------------------------
    Resolution: Duplicate

> UI Regression : Search using entity and tag filters : filters are not removed on pressing
"clear" button 
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-2077
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2077
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components: atlas-webui
>    Affects Versions: 0.9-incubating
>            Reporter: Sharmadha Sainath
>            Assignee: Keval Bhatt
>
> 1.Created a hive table.
> 2.Searched the hive_table, with type name = hive_table , filter name = table_1. Result
table showed the hive_table.
> 3.Clicked clear button which cleared the type name . Now made a query : query =  table_1.

> 4.This search failed with 
> {code}
> {"errorCode":"ATLAS-400-00-029","errorMessage":"EntityFilters specified without Type
name"}
> {code}
> 5.Same happens with tag filters.
> On clicking clear button , only type name/classification is cleared. entity/tag filters
are still present and throws exception on next query. As a user , I had to search for the
same typename , remove the filter and then proceed further to not encounter the exception.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message