atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sharmadha Sainath (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (ATLAS-2077) UI Regression : Search using entity and tag filters : filters are not removed on pressing "clear" button
Date Tue, 22 Aug 2017 14:55:00 GMT
Sharmadha Sainath created ATLAS-2077:
----------------------------------------

             Summary: UI Regression : Search using entity and tag filters : filters are not
removed on pressing "clear" button 
                 Key: ATLAS-2077
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2077
             Project: Atlas
          Issue Type: Bug
          Components: atlas-webui
    Affects Versions: 0.9-incubating
            Reporter: Sharmadha Sainath


1.Created a hive table.
2.Searched the hive_table, with type name = hive_table , filter name = table_1. Result table
showed the hive_table.
3.Clicked clear button which cleared the type name . Now made a query : query =  table_1.

4.This search failed with 
{code}
{"errorCode":"ATLAS-400-00-029","errorMessage":"EntityFilters specified without Type name"}
{code}
5.Same happens with tag filters.

On clicking clear button , only type name/classification is cleared. entity/tag filters are
still present and throws exception on next query. As a user , I had to search for the same
typename , remove the filter and then proceed further to not encounter the exception.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message