atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keval Bhatt (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (ATLAS-1911) UI / Search using entity and trait attributes : Specifying no value for one of the filters makes the complete filter null.
Date Thu, 03 Aug 2017 06:18:01 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1911?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Keval Bhatt reassigned ATLAS-1911:
----------------------------------

    Assignee: Keval Bhatt

> UI / Search using entity and trait attributes : Specifying no value for one of the filters
makes the complete filter null.
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1911
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1911
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components: atlas-webui
>    Affects Versions: 0.9-incubating
>            Reporter: Sharmadha Sainath
>            Assignee: Keval Bhatt
>
> 1.Created a kafka_topic with name="kt1" and empty description.
> 2.Searched kafka_topic in typeName , applied filters:
>                              1. Name = kt1 
>                              2. Description =  (empty Description)
> 3.The body sent to POST request is :
> {code}
> {"entityFilters":null,"tagFilters":null,"query":null,"excludeDeletedEntities":true,"limit":25,"typeName":"kafka_topic","classification":null}
> {code}
> entityFilters is null , and the Name applied filter was not found in UI or in the request
body.The search result was similar to typeName='kafka_topic'.
> The same applies to tag filters.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message