atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Apoorv Naik (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-2010) Atlas Hook consumer runs into type not found
Date Mon, 31 Jul 2017 19:09:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2010?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Apoorv Naik updated ATLAS-2010:
-------------------------------
    Attachment: 0001-ATLAS-2010-Hook-should-start-consuming-messages-only.patch

> Atlas Hook consumer runs into type not found
> --------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-2010
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-2010
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: trunk, 0.8-incubating, 0.8.1-incubating
>            Reporter: Apoorv Naik
>            Assignee: Apoorv Naik
>             Fix For: trunk, 0.8-incubating, 0.8.1-incubating
>
>         Attachments: 0001-ATLAS-2010-Hook-should-start-consuming-messages-only.patch
>
>
> Sometimes the Hook consumer bean gets created before the type registry has been fully
initialized and when it's trying to create the entity, the type name is missing from the registry.
> Add depends on the HookConsumer class to make sure that the creation only happens after
type registry is completely bootstrapped.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message