atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sharmadha Sainath (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (ATLAS-1911) UI / Search using entity and trait attributes : Specifying no value for one of the filters makes the complete filter null.
Date Mon, 03 Jul 2017 12:09:00 GMT
Sharmadha Sainath created ATLAS-1911:
----------------------------------------

             Summary: UI / Search using entity and trait attributes : Specifying no value
for one of the filters makes the complete filter null.
                 Key: ATLAS-1911
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1911
             Project: Atlas
          Issue Type: Bug
          Components: atlas-webui
    Affects Versions: 0.9-incubating
            Reporter: Sharmadha Sainath


1.Created a kafka_topic with name="kt1" and empty description.
2.Searched kafka_topic in typeName , applied filters:
                             1. Name = kt1 
                             2. Description =  (empty Description)
3.The body sent to POST request is :
{code}
{"entityFilters":null,"tagFilters":null,"query":null,"excludeDeletedEntities":true,"limit":25,"typeName":"kafka_topic","classification":null}
{code}
entityFilters is null , and the Name applied filter was not found in UI or in the request
body.The search result was similar to typeName='kafka_topic'.

The same applies to tag filters.




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message