atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "qinglin,xia (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (ATLAS-1877) UI: In Lineage for Process entity process icon is not showing.
Date Fri, 16 Jun 2017 08:17:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1877?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

qinglin,xia reassigned ATLAS-1877:
----------------------------------

      Assignee: qinglin,xia
    Attachment: 0001-fix-ATLAS-1877.patch
                Process_Icon_Fixed.png

> UI: In Lineage for Process entity process icon is not showing.
> --------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1877
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1877
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Keval Bhatt
>            Assignee: qinglin,xia
>         Attachments: 0001-fix-ATLAS-1877.patch, Process_Icon_Fixed.png, wrong_process_icon.png
>
>
> UI should check Process entity in all parent superType, right know its checking for only
1 level
> Step to reproduce :
> # Run quickstart
> # Create entity of type Process and while creating process select time_dim (Table entity)
as a input and output.
> # Now got to sales_fact_monthly_mv entity and you will see new output (Please find attached
screenshot )



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message