atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keval Bhatt (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-1877) UI: In Lineage for Process entity process icon is not showing.
Date Thu, 15 Jun 2017 13:10:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1877?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Keval Bhatt updated ATLAS-1877:
-------------------------------
    Description: 
UI should check Process entity in all parent superType, right know its checking for only 1
level

Step to reproduce :
# Run quickstart
# Create entity of type Process and while creating process select time_dim (Table entity)
as a input and output.
# Now got to time_dim entity and you will see new output (Please find attached screenshot
)

  was:UI should check Process entity in all parent superType, right know its checking for
only 1 level


> UI: In Lineage for Process entity process icon is not showing.
> --------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1877
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1877
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Keval Bhatt
>            Assignee: Keval Bhatt
>
> UI should check Process entity in all parent superType, right know its checking for only
1 level
> Step to reproduce :
> # Run quickstart
> # Create entity of type Process and while creating process select time_dim (Table entity)
as a input and output.
> # Now got to time_dim entity and you will see new output (Please find attached screenshot
)



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message