atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sharmadha Sainath (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (ATLAS-1777) UI : Include historical entities check box is not shown when searching a type with all DELETED entities, hence no entities are retrieved by search.
Date Wed, 10 May 2017 11:50:04 GMT
Sharmadha Sainath created ATLAS-1777:
----------------------------------------

             Summary: UI : Include historical entities check box is not shown when searching
a type with all DELETED entities, hence no entities are retrieved by search.
                 Key: ATLAS-1777
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1777
             Project: Atlas
          Issue Type: Bug
          Components: atlas-webui
    Affects Versions: 0.9-incubating
            Reporter: Sharmadha Sainath
         Attachments: all_DELETED_entities.png, one_ACTIVE_entity.png

1. Created a type and 10 entities of that type. 
2. Deleted 9 entities out of 10 .
3. In basic search , searched for the type which listed only one ACTIVE entity. 
4. Checked the "Include historical entities" check box. It listed the 9 DELETED entities and
1 ACTIVE entity. (Attached the screenshot)
5. Now , deleted the last one ACTIVE entity of the type.(all entities of the type are now
DELETED)
6. Searched for the same type again. Results were empty since excludeDeletedEntities=True
is set by default.
7. Since there were no results, "Include historical entities" check box is not shown at all.(Attached
the screenshot) . Hence , there is now no way of retrieving entities of the type in Basic
search.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message