atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Madhan Neethiraj (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (ATLAS-1440) Inconsistency in DSL search of tag
Date Tue, 23 May 2017 01:06:04 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1440?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Madhan Neethiraj resolved ATLAS-1440.
-------------------------------------
    Resolution: Cannot Reproduce

[~ssainath] - this issue could not be reproduced with the most recent build in master/0.8-incubating
branches. I tried the following DSL queries:
- Asset where isa parent_tag
- Asset where isa child_tag

In both cases, UI returned a single entity where both tags were attached to. Can you please
try again? This issue might have existed in pre-release 0.8 builds; and might have been fixed
with the updates for basic-search implementation.

> Inconsistency in DSL search of tag
> ----------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1440
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1440
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components:  atlas-core, atlas-webui
>            Reporter: Sharmadha Sainath
>            Priority: Critical
>         Attachments: parent_tag_response.txt, parent_tag_UI.png
>
>
> Created tags :
> 1. parent_tag
> 2. child_tag which has parent_tag has Parent tag
> 1.Associated child_tag to the hive_table . DSL query of both child_tag and parent tag
listed entity but GET response of hive_table had only child_tag
> This is reported in https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1439.
> 2. Associated parent_tag also to hive_table. DSL query response of parent_tag returns
hive_table twice. But UI response is empty.
> Attached the DSL query response of parent_tag and UI screenshot.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message