atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sarath Subramanian (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-1687) Upgrade: hbase_column_family and hbase_column are not loaded into Atlas, even though hbase model json has it.
Date Tue, 28 Mar 2017 05:43:41 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1687?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Sarath Subramanian updated ATLAS-1687:
--------------------------------------
    Attachment: BUG-78102.2.patch

> Upgrade: hbase_column_family and hbase_column are not loaded into Atlas, even though
hbase model json has it.
> -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1687
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1687
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>          Components:  atlas-core
>    Affects Versions: 0.8-incubating
>            Reporter: Sharmadha Sainath
>            Assignee: Sarath Subramanian
>            Priority: Critical
>             Fix For: trunk, 0.9-incubating
>
>         Attachments: BUG-78102.2.patch
>
>
> Atlas is installed on a cluster and the cluster is upgraded.
> hbase_column_family and hbase_column are not found in the /api/atlas/v2/types/typedefs/headers
response in the upgraded cluster.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message