atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Radley (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ATLAS-1401) Document in detail how to set up Eclipse for Atlas dev environment.
Date Tue, 21 Feb 2017 14:02:44 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1401?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15876019#comment-15876019
] 

David Radley commented on ATLAS-1401:
-------------------------------------

This Eclipse document assumes that your Atlas environment is already setup; it is not talking
about how to populate the Alas repository. 
I have set up Atlas using the 0.8 codebase - the Eclipse instructions are talking about this
Atlas version. 
HDP uses Atlas 0.7.   
I have not setup Hive with my development environment.  It looks like you run an import script
(import-hive.sh) to bring in the Hive metadata- as documented here http://atlas.incubator.apache.org/Bridge-Hive.html.

  all the best, David

> Document in detail how to set up Eclipse for Atlas dev environment.
> -------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1401
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1401
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Improvement
>            Reporter: David Radley
>            Assignee: David Radley
>             Fix For: 0.8-incubating
>
>         Attachments: rb54899(2).patch, rb54899(3).patch, rb54899.patch
>
>




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message