atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Keval Bhatt (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ATLAS-1141) UI-Issue - Tag with spaces, when searched, then it is wrongly set in search textbox.
Date Thu, 01 Sep 2016 06:04:20 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1141?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15454432#comment-15454432
] 

Keval Bhatt commented on ATLAS-1141:
------------------------------------

 [~ssainath], Thanks for pointing this issue, because of single page application, uI is not
loaded completely due # character in browser URL. I have created a JIRA  [ATLAS-1152 | https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1152]
to track  this.


> UI-Issue - Tag with spaces, when searched, then it is wrongly set in search textbox.
> ------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1141
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1141
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Nixon Rodrigues
>            Assignee: Kalyani Kashikar
>         Attachments: ATLAS-1141.1.patch, ATLAS-1141.patch
>
>
> If a Tag is created with space i.e "Tags for Test" and through "Search Tag" link it is
searched, then in search box it only displays " for Test` " instead ‚Äč of whole Tag name



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message