atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sharmadha Sainath (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ATLAS-1141) UI-Issue - Tag with spaces, when searched, then it is wrongly set in search textbox.
Date Wed, 31 Aug 2016 12:46:22 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1141?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15452140#comment-15452140
] 

Sharmadha Sainath commented on ATLAS-1141:
------------------------------------------

"Tags#for#Test" also doesn't seem to work. Tag created successfully. But Search throws exception.
Other special characters like "Tags$for$Test" ,"Tags&for&Test" etc.,  are working
. 

> UI-Issue - Tag with spaces, when searched, then it is wrongly set in search textbox.
> ------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1141
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1141
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Nixon Rodrigues
>            Assignee: Kalyani Kashikar
>         Attachments: ATLAS-1141.1.patch, ATLAS-1141.patch
>
>
> If a Tag is created with space i.e "Tags for Test" and through "Search Tag" link it is
searched, then in search box it only displays " for Test` " instead ‚Äč of whole Tag name



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message