atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Madhan Neethiraj (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ATLAS-1140) All the tag's attributes are not seen while applying a tag to entity.
Date Wed, 31 Aug 2016 06:44:21 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1140?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15451355#comment-15451355
] 

Madhan Neethiraj commented on ATLAS-1140:
-----------------------------------------

+1 for the patch

> All the tag's attributes are not seen while applying a tag to entity.
> ---------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-1140
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-1140
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Nixon Rodrigues
>            Assignee: Keval Bhatt
>         Attachments: ATLAS-1140.patch
>
>
> All the tag attributes (self + inherited ) are not while adding its value when tag is
applied to an entity, the tag was created with attribute inherited from other tag.
> Steps to reproduce the issue.
> 1.Create a Tag with Attribute e.g Tag - T1, Attribute - A1 & Attribute - A2
> 2.Create another Tag having parent Tag as T1 and few Attribute e.g Tag 2 - T2, Attribute
- A3 & Attribute - A4
> 3.Now go to any entity and click on it Add tag button
> 4.Now select second Tag i.e T2
> Error:-
> Only attribute A1 and A2 (ie inheritated one's) are displayed, Second Tag(T2) Attributes
(A3 & A4) are not displayed"



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message