atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nigel Jones (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (ATLAS-944) Build failure:
Date Thu, 23 Jun 2016 08:43:16 GMT
Nigel Jones created ATLAS-944:
---------------------------------

             Summary: Build failure: 
                 Key: ATLAS-944
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-944
             Project: Atlas
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: trunk
         Environment: CentOS 7.2.1511
OpenJDK 1.7.0_101
Maven 3.3.9
*fresh git clone*
            Reporter: Nigel Jones


Build of Atlas fails
[INFO] Apache Atlas Repository ............................ FAILURE [13:40 min]

Cause:

Results :

Failed tests:
  GraphBackedMetadataRepositoryTest.testFullTextSearch:528 expected:<1> but was:<0>

Root error:
Running org.apache.atlas.repository.graph.GraphBackedMetadataRepositoryTest
Tests run: 26, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 31.471 sec <<< FAILURE!
- in org.apache.atlas.repository.graph.GraphBackedMetadataRepositoryTest
testFullTextSearch(org.apache.atlas.repository.graph.GraphBackedMetadataRepositoryTest)  Time
elapsed: 1.237 sec  <<< FAILURE!
java.lang.AssertionError: expected:<1> but was:<0>
        at org.testng.Assert.fail(Assert.java:89)
        at org.testng.Assert.failNotEquals(Assert.java:489)
        at org.testng.Assert.assertEquals(Assert.java:118)
        at org.testng.Assert.assertEquals(Assert.java:365)
        at org.testng.Assert.assertEquals(Assert.java:375)
        at org.apache.atlas.repository.graph.GraphBackedMetadataRepositoryTest.testFullTextSearch(GraphBackedMetadataRepositoryTest.java:528)


Looking at the code in
./repository/src/test/java/org/apache/atlas/repository/graph/GraphBackedMetadataRepositoryTest.java

    @Test(dependsOnMethods = "testSubmitEntity")
    public void testFullTextSearch() throws Exception {
        //todo fix this
        //Weird: with lucene, the test passes without sleep
        //but with elasticsearch, doesn't work without sleep. why??
        long sleepInterval = 1000;

The 1000ms looks arbitary... I'm building on a 4 CPU vm which should be ok, but to a shared
drive, perhaps I/O limited. increasing the timeout




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message