atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Kantor (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-659) atlas_start fails on Windows
Date Wed, 04 May 2016 16:07:13 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-659?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

David Kantor updated ATLAS-659:
-------------------------------
    Attachment: rb46444.patch

Attached latest patch from review board after addressing review comment.

> atlas_start fails on Windows
> ----------------------------
>
>                 Key: ATLAS-659
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-659
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: David Kantor
>            Assignee: David Kantor
>            Priority: Blocker
>         Attachments: rb46444.patch
>
>
> Recent changes for using HBase as the default storage backend has broken Atlas startup
on Windows, which now fails with:
> {noformat}
> Exception: [Error 193] %1 is not a valid Win32 application
> Traceback (most recent call last):
>   File "atlas_start.py", line 113, in <module>
>     returncode = main()
>   File "atlas_start.py", line 68, in main
>     mc.run_hbase(mc.hbaseBinDir(atlas_home), "start", hbase_conf_dir, 
> logdir)
>   File 
> "C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin\atlas_config.py",

> line 365, in run_hbase
>     return runProcess(cmd, logdir, False, wait)
>   File 
> "C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin\atlas_config.py",
line 194, in runProcess
>     p = subprocess.Popen(commandline, stdout=stdoutFile, stderr=stderrFile, shell=shell)
>   File "C:\Python27\lib\subprocess.py", line 710, in __init__
>     errread, errwrite)
>   File "C:\Python27\lib\subprocess.py", line 958, in _execute_child
>     startupinfo)
> WindowsError: [Error 193] %1 is not a valid Win32 application
> {noformat}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message