atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Neeru Gupta (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ATLAS-659) atlas_start fails on Windows
Date Wed, 27 Apr 2016 16:12:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-659?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15260392#comment-15260392
] 

Neeru Gupta commented on ATLAS-659:
-----------------------------------

Below are additional errors while trying to start the atlas server on windows related to hbase:


4:52 AM Created latest i.e 26th April atlas payload but it fails with below Error:     2016-04-26
04:22:02,077 INFO  - [main:] ~ Initiating client connection, connectString=localhost:2181
sessionTimeout=90000 watcher=hconnection-0x8c178dbc0x0, quorum=localhost:2181, baseZNode=/hbase
(ZooKeeper:438)
2016-04-26 04:22:02,157 INFO  - [main-SendThread(localhost:2181):] ~ Opening socket connection
to server localhost/127.0.0.1:2181. Will not attempt to authenticate using SASL (unknown error)
(ClientCnxn:975)
2016-04-26 04:22:02,170 INFO  - [main-SendThread(localhost:2181):] ~ Socket connection established
to localhost/127.0.0.1:2181, initiating session (ClientCnxn:852)

> atlas_start fails on Windows
> ----------------------------
>
>                 Key: ATLAS-659
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-659
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: David Kantor
>            Assignee: David Kantor
>            Priority: Blocker
>
> Recent changes for using HBase as the default storage backend has broken Atlas startup
on Windows, which now fails with:
> {noformat}
> Exception: [Error 193] %1 is not a valid Win32 application
> Traceback (most recent call last):
>   File "atlas_start.py", line 113, in <module>
>     returncode = main()
>   File "atlas_start.py", line 68, in main
>     mc.run_hbase(mc.hbaseBinDir(atlas_home), "start", hbase_conf_dir, 
> logdir)
>   File 
> "C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin\atlas_config.py",

> line 365, in run_hbase
>     return runProcess(cmd, logdir, False, wait)
>   File 
> "C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin\atlas_config.py",
line 194, in runProcess
>     p = subprocess.Popen(commandline, stdout=stdoutFile, stderr=stderrFile, shell=shell)
>   File "C:\Python27\lib\subprocess.py", line 710, in __init__
>     errread, errwrite)
>   File "C:\Python27\lib\subprocess.py", line 958, in _execute_child
>     startupinfo)
> WindowsError: [Error 193] %1 is not a valid Win32 application
> {noformat}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message