atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ushma Dubal" <USHDU...@in.ibm.com>
Subject Installation of Atlas fails with 11/04/2016 code
Date Mon, 11 Apr 2016 14:55:13 GMT
Hi All,

Today when I tried to start Atlas with latest code as of 11/04/2016 It 
fails with below error.

C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin>python

atlas_start.py
configured for local hbase.
Exception: [Error 193] %1 is not a valid Win32 application
Traceback (most recent call last):
  File "atlas_start.py", line 113, in <module>
    returncode = main()
  File "atlas_start.py", line 68, in main
    mc.run_hbase(mc.hbaseBinDir(atlas_home), "start", hbase_conf_dir, 
logdir)
  File 
"C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin\atlas_config.py",

line 365, in ru
n_hbase
    return runProcess(cmd, logdir, False, wait)
  File 
"C:\OMS_main1\oms\atlas\distro\target\atlas\distro\target\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT-bin\apache-atlas-0.7-incubating-SNAPSHOT\bin\atlas_config.py",

line 194, in ru
nProcess
    p = subprocess.Popen(commandline, stdout=stdoutFile, 
stderr=stderrFile, shell=shell)
  File "C:\Python27\lib\subprocess.py", line 710, in __init__
    errread, errwrite)
  File "C:\Python27\lib\subprocess.py", line 958, in _execute_child
    startupinfo)
WindowsError: [Error 193] %1 is not a valid Win32 application

I see that HBase is added in Atlas payload which is failing . How do I 
make Atlas get installed?


Thanks & Regards,
Ushma

--------------------------------------------
Ushma Dubal
Metadata Server
India Software Lab
IBM FTP - Bangalore
Direct Dial:91-9686713417
e-mail: ushdubal@in.ibm.com 




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message