atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hemanth Yamijala (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (ATLAS-405) UI: Lineage is broken seemingly if there are more than one input Processes creating a Dataset
Date Sat, 19 Dec 2015 11:19:46 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-405?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Hemanth Yamijala updated ATLAS-405:
-----------------------------------
    Attachment: failing_lineage.png
                working_lineage.png

working_lineage -> Comes when I click on the first vertex in the graph. [DataSet 1]
failing_lineage -> comes when I click on the central vertex in the first graph. [DataSet
2]

> UI: Lineage is broken seemingly if there are more than one input Processes creating a
Dataset
> ---------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-405
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-405
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Hemanth Yamijala
>            Priority: Blocker
>         Attachments: failing_lineage.png, working_lineage.png
>
>
> I have a slightly complex lineage which is like this:
> [DataSet 1] -> (3 processes) -> [DataSet 2] -> (1 process) -> [DataSet 3]
> When I click on DataSet1, the lineage graph is showing correctly.
> When I click on DataSet2, the lineage graph is broken. What is happening is that there
are 2 dangling processes on the input side of DataSet 2 which are not linked to the DataSet
1. Only one of the processes seems linked. It appears that maybe the graph walking is not
taking into effect multiple inputs to a vertex like DataSet 2.
> The API response is right. I will upload images of working and failing lineages with
the corresponding responses in follow-up comments.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message