atlas-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "darshan kumar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (ATLAS-155) Images do not show up on the dashboard
Date Sat, 12 Sep 2015 14:08:45 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-155?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14741926#comment-14741926
] 

darshan kumar edited comment on ATLAS-155 at 9/12/15 2:08 PM:
--------------------------------------------------------------

Patch for the issue is available.Please let me know if there is anything required Sir. Deployed
at http://162.212.133.190:3001/#!/search


was (Author: darshankumar89):
Patch for the issue is available.Please let me know if there is anything required Sir. 

> Images do not show up on the dashboard
> --------------------------------------
>
>                 Key: ATLAS-155
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ATLAS-155
>             Project: Atlas
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 0.6-incubating
>            Reporter: Venkatesh Seetharam
>            Assignee: darshan kumar
>            Priority: Critical
>              Labels: patch-available
>             Fix For: 0.6-incubating
>
>         Attachments: ATLAS-155-v0.patch
>
>
> Post ATLAS-90 and ATLAS-109, the images do not show up, was not moved from v2 folder.
I forced deleted v2 folder.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message