asterixdb-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ashok Raman <ashoknra...@gmail.com>
Subject Re: Version 0.8.7-SNAPSHOT comes back with error on create
Date Mon, 14 Sep 2015 05:05:41 GMT
Thanks for the quick reply.
That comes back fine -
INFO: Environment [OK]
INFO: Cluster configuration [OK]

Are there any debug or log flags that I can turn on - I tried looking
around and seem to be missing something obvious,

Thanks,
Ashok

On Mon, Sep 14, 2015 at 12:30 AM, Pouria Pirzadeh <pouria.pirzadeh@gmail.com
> wrote:

> Ashok,
>
> Did you try
>
> managix configure
>
> once you switched to 0.8.6 ?
>
> Moreover, what do you get once you run:
>
> managix validate -c <path to cluster.xml file for the instance you wanna
> create>
>
> Pouria
>
>
> On Sun, Sep 13, 2015 at 7:03 AM, Ashok Raman <ashoknraman@gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I am attempting to move to 0.8.7-Snapshot release since I wanted to get
>> twitter feeds working.
>> I brought down (the 0.8.6 version) via the stop and shutdown commands.
>>
>> Set the managix home and path accordingly to the new directory and tried
>> creating a new instance after the configure command.
>> The create command fails with:
>>  ERROR: edu.uci.ics.asterix.event.model.AsterixInstance
>>
>> No working_dir is created under clusters/local.
>>
>> So I created one (actually copied the structure from the earlier
>> versions).
>>
>> and still get the same error.
>>
>> Have I cleanly stopped or uninstalled the earlier version or is it
>> interfering with this version?
>>
>> Thanks for any help,
>> Ashok
>>
>
>

Mime
View raw message