asterixdb-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ashok Raman <ashoknra...@gmail.com>
Subject Re: Version 0.8.7-SNAPSHOT comes back with error on create
Date Tue, 15 Sep 2015 13:53:17 GMT
Now on to twitter feeds, I am guessing it does not return anything because
of the new SSL restrictions to the API. Any top-of-the-head ideas on that?

Thanks,
Ashok

On Tue, Sep 15, 2015 at 5:10 PM, Ashok Raman <ashoknraman@gmail.com> wrote:

> I tried that and various other re-creations etc... in the end, I just
> rebooted the server !!
> The port 2900 was free, and now it came up fine.
>
> Thanks,
> Ashok
>
>
> On Mon, Sep 14, 2015 at 10:01 PM, Ian Maxon <imaxon@uci.edu> wrote:
>
>> Did you unset $MANAGIX_HOME? (and friends, like $ASTERIX_HOME?...)
>> That's the only piece I see missing from your uninstall/upgrade
>> procedure (which otherwise matches mine). If you'll notice the newer
>> documentation (
>> https://asterix-jenkins.ics.uci.edu/job/asterix-test-full/site/asterix-doc/install.html
>> )
>> omits mention of that, so it isn't necessary to set now actually.
>>
>> -Ian
>>
>> On Sun, Sep 13, 2015 at 10:05 PM, Ashok Raman <ashoknraman@gmail.com>
>> wrote:
>> > Thanks for the quick reply.
>> > That comes back fine -
>> > INFO: Environment [OK]
>> > INFO: Cluster configuration [OK]
>> >
>> > Are there any debug or log flags that I can turn on - I tried looking
>> around
>> > and seem to be missing something obvious,
>> >
>> > Thanks,
>> > Ashok
>> >
>> > On Mon, Sep 14, 2015 at 12:30 AM, Pouria Pirzadeh
>> > <pouria.pirzadeh@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >> Ashok,
>> >>
>> >> Did you try
>> >>
>> >> managix configure
>> >>
>> >> once you switched to 0.8.6 ?
>> >>
>> >> Moreover, what do you get once you run:
>> >>
>> >> managix validate -c <path to cluster.xml file for the instance you
>> wanna
>> >> create>
>> >>
>> >> Pouria
>> >>
>> >>
>> >> On Sun, Sep 13, 2015 at 7:03 AM, Ashok Raman <ashoknraman@gmail.com>
>> >> wrote:
>> >>>
>> >>> Hi,
>> >>>
>> >>> I am attempting to move to 0.8.7-Snapshot release since I wanted to
>> get
>> >>> twitter feeds working.
>> >>> I brought down (the 0.8.6 version) via the stop and shutdown commands.
>> >>>
>> >>> Set the managix home and path accordingly to the new directory and
>> tried
>> >>> creating a new instance after the configure command.
>> >>> The create command fails with:
>> >>>  ERROR: edu.uci.ics.asterix.event.model.AsterixInstance
>> >>>
>> >>> No working_dir is created under clusters/local.
>> >>>
>> >>> So I created one (actually copied the structure from the earlier
>> >>> versions).
>> >>>
>> >>> and still get the same error.
>> >>>
>> >>> Have I cleanly stopped or uninstalled the earlier version or is it
>> >>> interfering with this version?
>> >>>
>> >>> Thanks for any help,
>> >>> Ashok
>> >>
>> >>
>> >
>>
>
>

Mime
View raw message