asterixdb-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yingyi Bu <buyin...@gmail.com>
Subject Re: Running Master in Eclipse
Date Thu, 05 May 2016 21:20:00 GMT
Can you paste the error stack trace in Eclipse console when you run a test?

Best,
Yingyi

On Thu, May 5, 2016 at 2:17 PM, Steven Jacobs <sjaco002@ucr.edu> wrote:

> I've tried both refresh and maven->update project but to no avail.
> Steven
>
> On Thu, May 5, 2016 at 2:09 PM, Yingyi Bu <buyingyi@gmail.com> wrote:
>
>> Eclipse errors don't necessarily mean that the binaries are missing,
>> sometimes it doesn't update errors in time.
>> I'm guessing that you might have "cleaned" the workspace after you do
>> "mvn clean; mvn package -DskipTests".
>>
>> The following could be relevant:
>> I have added a bytecode generation maven plugin recently, thus "clean"
>> from Eclipse will remove all the generated classes,
>> which can cause class-not-found-errors at instance startup time.
>>  "Refresh" should be fine.
>>
>> Best,
>> Yingyi
>>
>>
>> On Thu, May 5, 2016 at 2:00 PM, Steven Jacobs <sjaco002@ucr.edu> wrote:
>>
>>> It is unable to even start running the tests, as it considers the files
>>> to have errors. See attached
>>> Steven
>>>
>>> On Thu, May 5, 2016 at 1:51 PM, Yingyi Bu <buyingyi@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Can you paste the error stack trace (from the Eclipse console) by
>>>> re-running one particular failed test?
>>>>
>>>> Best,
>>>> Yingyi
>>>>
>>>> On Thu, May 5, 2016 at 1:49 PM, Steven Jacobs <sjaco002@ucr.edu> wrote:
>>>>
>>>> > Yes. The command line maven build (including clean) works fine. I've
>>>> tried
>>>> > refreshing everything in Eclipse as well.
>>>> > Steven
>>>> >
>>>> > On Thu, May 5, 2016 at 1:43 PM, Yingyi Bu <buyingyi@gmail.com>
wrote:
>>>> >
>>>> > > Did you build in maven command line first and then run in eclipse?
>>>> > >
>>>> > > Best,
>>>> > > Yingyi
>>>> > >
>>>> > > On Thu, May 5, 2016 at 1:37 PM, Steven Jacobs <sjaco002@ucr.edu>
>>>> wrote:
>>>> > >
>>>> > > > Is anyone else having issues with running the latest Master
in
>>>> > Eclipse? I
>>>> > > > get a few different strange errors, the strangest of which
comes
>>>> from
>>>> > the
>>>> > > > servlets (e.g. RESTAPIServlet) and complains about the way
that
>>>> errors
>>>> > > are
>>>> > > > being thrown.
>>>> > > > Steven
>>>> > > >
>>>> > >
>>>> >
>>>>
>>>
>>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message