asterixdb-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From abdullah alamoudi <bamou...@gmail.com>
Subject Re: Error while running maven commands
Date Tue, 24 Nov 2015 12:38:10 GMT
Another easy and quick way to handle this is to cd to the top level folder
aka "incubator-asterixdb" and invoke mvn with the -pl flag.
For example:
mvn test -pl asterix-installer

Cheers,
Abdullah.

Amoudi, Abdullah.

On Mon, Nov 23, 2015 at 10:33 PM, Chris Hillery <chillery@hillery.land>
wrote:

> Do you have the latest code on incubator-asterixdb master? The error you
> list is coming from the invocation of the maven-assembly-plugin for
> generating the source .zip, and that should only be invoked if you
> explicitly enable the "asterix-release" Maven profile unless you have code
> prior to my commit 79dfcfc. I'm assuming you're not enabling the
> "asterix-release" profile explicitly.
>
> Ceej
> aka Chris Hillery
>
> On Mon, Nov 23, 2015 at 8:36 PM, Vignesh Raghunathan <
> vignesh.raghunathan90@gmail.com> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I have been trying to run an integration test (AsterixClusterLifeCycleIT)
> > to check how vagrant is being used by the test. However, if I run mvn
> > integration-test -DclusterTest=true inside asterix-installer folder, I am
> > getting the following error:
> >
> > [ERROR] Error:
> >
> > [ERROR] java.net.MalformedURLException: no protocol:
> > src/main/assembly/source.xml
> >
> > [ERROR] at java.net.URL.<init>(URL.java:586)
> >
> > [ERROR] at java.net.URL.<init>(URL.java:483)
> >
> > [ERROR] at java.net.URL.<init>(URL.java:432)
> >
> > [ERROR] at
> >
> >
> org.apache.maven.shared.io.location.URLLocatorStrategy.resolve(URLLocatorStrategy.java:54)
> >
> > [ERROR] at
> > org.apache.maven.shared.io.location.Locator.resolve(Locator.java:81)
> >
> > [ERROR] at
> >
> >
> org.apache.maven.plugin.assembly.io.DefaultAssemblyReader.addAssemblyFromDescriptor(DefaultAssemblyReader.java:309)
> >
> > [ERROR] at
> >
> >
> org.apache.maven.plugin.assembly.io.DefaultAssemblyReader.readAssemblies(DefaultAssemblyReader.java:140)
> >
> > [ERROR] at
> >
> >
> org.apache.maven.plugin.assembly.mojos.AbstractAssemblyMojo.execute(AbstractAssemblyMojo.java:352)
> >
> > [ERROR] at
> >
> >
> org.apache.maven.plugin.DefaultBuildPluginManager.executeMojo(DefaultBuildPluginManager.java:134)
> > ......
> >
> > .....
> >
> > .....
> >
> > This is the case whenever I try to run a maven command in one of the
> > subfolders in incubator-asterixdb. The commands run fine if I invoke them
> > in incubator-asterixdb folder. How can I resolve this problem?
> >
> >
> > Thanks,
> >
> > Vignesh
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message