archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: Archvia takes abour 30~50 mins to start up
Date Tue, 08 Mar 2016 10:32:49 GMT
Hi
That is definitely not expected
A workaround is to clean jackarabbit repo.
But I don't understand why is it used at startup


On 3 March 2016 at 04:54, Charlie Kim <charlesk@yahoo-inc.com.invalid>
wrote:

>
> 2016-03-02 02:01:28,258 INFO
> [org.apache.jackrabbit.core.persistence.bundle.AbstractBundlePersistenceManager]
> cachename=defaultBundleCache[ConcurrentCache@3bdcbb49], elements=1626,
> usedmemorykb=8189, maxmemorykb=8192, access=46736, miss=466732016-03-02
> 02:02:28,553 INFO
> [org.apache.jackrabbit.core.persistence.bundle.AbstractBundlePersistenceManager]
> cachename=defaultBundleCache[ConcurrentCache@3bdcbb49], elements=1636,
> usedmemorykb=8188, maxmemorykb=8192, access=51435, miss=513722016-03-02
> 02:03:29,244 INFO
> [org.apache.jackrabbit.core.persistence.bundle.AbstractBundlePersistenceManager]
> cachename=defaultBundleCache[ConcurrentCache@3bdcbb49], elements=1613,
> usedmemorykb=8188, maxmemorykb=8192,
> 2016-03-02 02:28:34,695 INFO  [org.apache.catalina.startup.Catalina]
> Server startup in 2399206 ms
>
> And sda busy goes up to 100% which I think it's doing indexing stuff.Is
> there way to turn this off or configure it to make it run faster?We are
> running with 1.4-M2.Thanks.
>



-- 
Olivier Lamy
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message