archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bk Lau <bklau2...@gmail.com>
Subject Re: Deploy URL for "internal" repository
Date Thu, 06 Mar 2014 02:48:49 GMT
Changing the deploy URL to "http://localhost:9080/repository/internal"
helps overcome the "PUT" not supported message but I still got a bad
request message.
The file I'm uploading is a just a small file of 60KB; so I am at a lost.
I tried latest version of Nexus 2.7.2-30 also for sanity check and it was
able to deploy. So I'm at a lost.

03/05/14 21:38:41.197 SEVERE: [DefaultTransferListener] Artifact transfer
failed org.eclipse.aether.transfer.ArtifactTransferException: Could not
transfer artifact org.something
rom/to External-Repo (http://localhost:9080/repository/internal): Bad
Request (400)
        at
org.eclipse.aether.connector.basic.ArtifactTransportListener.transferFailed(ArtifactTransportListener.java:43)
        at
org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:355)
        at
org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector.put(BasicRepositoryConnector.java:274)
        at
org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:335)
        at
org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:269)
        at
org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultRepositorySystem.deploy(DefaultRepositorySystem.java:434)
        ...
Caused by: org.apache.http.client.HttpResponseException: Bad Request (400)
        at
org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.handleStatus(HttpTransporter.java:458)
        at
org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.execute(HttpTransporter.java:283)
        at
org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.implPut(HttpTransporter.java:257)
        at
org.eclipse.aether.spi.connector.transport.AbstractTransporter.put(AbstractTransporter.java:117)
        at
org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$PutTaskRunner.runTask(BasicRepositoryConnector.java:510)


On Wed, Mar 5, 2014 at 9:18 PM, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:

> Tried that, doesn't work.
>
>
> On Wed, Mar 5, 2014 at 7:15 PM, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:
>
>> Last Archiva version now user / as root context path
>> So change http://localhost:9080/archiva/repository/internal
>> to http://localhost:9080/repository/internal
>>
>> If you still want to use /archiva as context path please read here:
>> http://archiva.apache.org/docs/2.0.0/adminguide/standalone.html
>>
>> If it's not the problem that's weird because I don't see anything in
>> the code preventing the use of PUT instead of POST.
>>
>>
>> On 6 March 2014 07:25, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
>> > I'm seeing the same behaviour indicates by the bug:
>> >
>> http://stackoverflow.com/questions/19313521/apache-archiva-1-4-m4-deployment-issue
>> > https://jira.codehaus.org/browse/MRM-1786
>> >
>> > 03/05/14 10:32:58.775 SEVERE: [DefaultTransferListener] Artifact
>> transfer
>> > failed org.eclipse.aether.transfer.ArtifactTransferException: Could not
>> > transfer artifact com.abc:HelloWorld:war:1.0.0 from/to External-Repo (
>> > http://localhost:9080/archiva/repository/internal/): HTTP method PUT
>> is not
>> > supported by this URL (405)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.connector.basic.ArtifactTransportListener.transferFailed(ArtifactTransportListener.java:43)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:355)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector.put(BasicRepositoryConnector.java:274)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:335)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:269)
>> >    ....
>> >     at
>> java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(FutureTask.java:334)
>> >     at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:166)
>> >     at
>> >
>> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
>> >     at
>> >
>> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
>> >     at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)
>> > Caused by: org.apache.http.client.HttpResponseException: HTTP method
>> PUT is
>> > not supported by this URL (405)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.handleStatus(HttpTransporter.java:458)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.execute(HttpTransporter.java:283)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.implPut(HttpTransporter.java:257)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.spi.connector.transport.AbstractTransporter.put(AbstractTransporter.java:117)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$PutTaskRunner.runTask(BasicRepositoryConnector.java:510)
>> >     at
>> >
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:350)
>> >     ... 14 more
>> >
>> >
>> >
>> > On Wed, Mar 5, 2014 at 3:05 PM, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
>> >
>> >> Hi :
>> >>
>> >> The "out-of-the-box" URL for "internal"  repository is
>> >> http://<host name>:8080/archiva/repository/internal
>> >> for Apache Archiva 1.3.6
>> >>
>> >> But for Apache Archiva 2.0.0, it seems to indicate to be something else
>> >> because my deployment to the previous
>> >> URL  http://<host name>:8080/archiva/repository/internal
>> >>
>> >> no longer works!!!
>> >>
>> >> Am I missing something?
>> >>
>> >> /BK Lau
>> >>
>>
>>
>>
>> --
>> Olivier Lamy
>> Ecetera: http://ecetera.com.au
>> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message