archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: Archiva indexes for multiple repo groups/3rd party proxies...
Date Mon, 30 Jul 2012 20:57:48 GMT
2012/7/30 Jeff <predatorvi@gmail.com>:
> I've been fiddling and noticed that when it tries to connect to the Maven
> Central index location at
> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.propertiesI
> see:
>
> 2012-07-30 14:44:20,825 [taskScheduler#indexDownloadRemote-4] INFO
>  org.apache.archiva.scheduler.indexing.DownloadRemoteIndexTask$DownloadListener
>  - error of transfer file [nexus-maven-repository-index.properties, Access
> denied to:
> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties,
> ReasonPhrase:Forbidden.]:
> org.apache.maven.wagon.authorization.AuthorizationException: Access denied
> to:
> http://repo1.maven.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties,
> ReasonPhrase:Forbidden.

weird.
Works fine here.
Note I use: http://repo.maven.apache.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties

curl -I http://repo.maven.apache.org/maven2/.index/nexus-maven-repository-index.properties
HTTP/1.1 200 OK
Accept-Ranges: bytes
Content-Type: application/octet-stream
Date: Mon, 30 Jul 2012 20:56:36 GMT
Last-Modified: Sun, 15 Jul 2012 10:54:57 GMT
Server: ECAcc (cdg/D67A)
X-Cache: HIT
Content-Length: 1130

Do you pass tru a proxy or something else (firewall) ?

>
>
> However, when I go to that URL directly or do a wget from the Archiva
> server, it downloads just fine.
>
> Any idea why?
>
> On Mon, Jul 30, 2012 at 11:17 AM, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:
>
>> 2012/7/26 Jeff <predatorvi@gmail.com>:
>> > In my NetBeans environment, it pulls the Maven indexes and gives me hints
>> > when I <CTRL>-<SPACE> on versions or artifact ID's, etc.
>> >
>> > However, it seems that the indexes that NetBeans pulls from my Archiva
>> > server is not handling all of the indexes for all of my repositories like
>> > it used to and I don't know what I've done wrong.
>> >
>> > I have 6 managed repositories:
>> >
>> >    - 3rd-party-releases
>> >    - 3rd-party-snapshots
>> >    - team1-releases
>> >    - team1-snapshots
>> >    - team2-releases
>> >    - team2-snapshots
>> >
>> > I also have 16 remote repositories.  Some of them are "release"
>> > repositories (central, java.net, etc.) that are connected via proxy to
>> the
>> > "3rd-party-releases" managed repo.  Some are remote snapshot repos that
>> are
>> > proxied to the "3rd-party-snapshots" managed repo.
>> >
>> > I then have one repository group that contains all 6 managed repos.
>> >
>> > I have defined explicit index directories for each managed repository as
>> > well as the remote repos.
>> >
>> > For all remote repositories, I have checked "Activate download remote
>> > index", attempted to specify the "Remote index url" (for Central it is
>> set
>> > to .index), but some don't seem to generate indexes.
>> Are you sure remote repositories generate an index file ?
>>
>> BTW with 1.4-M2 there is now an aggregated indice file in your group.
>>
>> >
>> > However, it seems to not contain all of the versions of the artifacts.
>> >
>> > Did I set up my repo wrong or is it something else?  I don't know where
>> to
>> > look?
>> >
>> > Thanks!
>> >
>> > --
>> > Jeff Vincent
>> > predatorvi@gmail.com
>> > See my LinkedIn profile at:
>> > http://www.linkedin.com/in/rjeffreyvincent
>> > I ♥ DropBox <http://db.tt/9O6LfBX> !!
>>
>>
>>
>> --
>> Olivier Lamy
>> Talend: http://coders.talend.com
>> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>>
>
>
>
> --
> Jeff Vincent
> predatorvi@gmail.com
> See my LinkedIn profile at:
> http://www.linkedin.com/in/rjeffreyvincent
> I ♥ DropBox <http://db.tt/9O6LfBX> !!



-- 
Olivier Lamy
Talend: http://coders.talend.com
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message