archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brent Atkinson <batkin...@apache.org>
Subject Re: build archiva from source code
Date Fri, 18 Feb 2011 18:11:55 GMT
I can't help you with MyEclipse, but to use the patch you have to apply the
redback patch (to the right version of redback - the one used by your
version of archiva), build it. Then you need to apply the archiva patch and
build archiva. The archiva patch actually includes a small bit of spring
configuration needed to pass certain tests.

Could you could send the test output from those test failures? It should be
available in the target/surefire-reports directory.

Brent

On Fri, Feb 18, 2011 at 12:28 PM, Qian, Yi <yqian@ku.edu> wrote:

> Hello, Brent
>
> Per you suggestion, I applied REDBACK-266 patch onto archiva source code
> checked out from svn repository and imported to my eclipse as existing
> maven project, and run maven packaging inside MyEclipse, I got following
> error
>
> Compilation failure
> /home/yqian/Workspaces/MyEclipse
> 8.6/archiva-all/archiva/archiva-modules/archiva-base/archiva-configuration/
> target/generated-sources/modello/org/apache/maven/archiva/configuration/Con
> figuration.java:[713,33] cannot access ProxyConnectorConfiguration
> class file for ProxyConnectorConfiguration not found
>            java.util.Collections.sort( connectors,
>
>
>
> I also tried to check out archiva 1.3.3 tag version and manually applied
> patch, but maven packaging got me unit test failure
>
> Tests in error:
>
> testCloneProjectModelWithParent(org.apache.maven.archiva.model.ArchivaModel
> ClonerTest)
>
> testArtifactModelProcessed(org.apache.maven.archiva.model.ArchivaArtifactTe
> st)
>
> Tests run: 11, Failures: 0, Errors: 2, Skipped: 0
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD FAILURE
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] There are test failures.
>
>
>
> Regards,
>
> Yi
>
> On 2/15/11 11:07 AM, "Brent Atkinson" <batkinson@apache.org> wrote:
>
> >An admin user is required to exist in whatever authentication source
> >you've
> >configured. If there isn't such a user, archiva will ask you to create
> >one.
> >Setting it to your account satisfies this admin user check. I developed a
> >patch for redback that allows you to create hardwired utility accounts
> >when
> >you can't or don't want to pollute the LDAP tree. It hasn't been
> >integrated
> >yet, mostly because I wanted to get feedback on it and because it affects
> >both archiva and continuum configurations. The issue is REDBACK-266 if
> >you're interested in trying it out. Any feedback you can give will be
> >appreciated. Just comment on the issue.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message