archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Brutscher <tim.brutsc...@softwareag.com>
Subject Re: Eclipse show deleted Artifacts from Archiva
Date Fri, 15 Oct 2010 13:55:24 GMT

Hello Wendy!

Thanks for your reply!

I don’t know how many times i restarted Eclipse, rebuild the index of the
repository or refresh the database of Archiva. Nothing seems to work. Can I
delete this "Cache" in any way ? 

Tim Brutscher



Wendy Smoak-3 wrote:
> 
> On Fri, Oct 15, 2010 at 8:41 AM, Tim Brutscher
> <tim.brutscher@softwareag.com> wrote:
>> If I delete one artefact from Archiva, it is still shown in the
>> Maven-Repository-View from the m2Eclipse Plug-in. Also i can select the
>> deleted artefact. Rebuilding the Index and updating the Database from
>> Archiva didn't solve the problem. The deleted artefacts are still there!
> 
> This is probably a question for the m2eclipse list.  I'm not sure how
> it decides what to show, but I'm going to guess it's grabbing the
> repository index.
> 
> Normally things do not get deleted from the repository, so it could be
> that they aren't looking for that at all.
> 
> What happens if you re-start Eclipse (or do whatever is necessary to
> make m2eclipse get a "fresh" view of the repo)?  Does the artifact
> then disappear from the view?
> 
> -- 
> Wendy
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Eclipse-show-deleted-Artifacts-from-Archiva-tp29971176p29971819.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message